Kluitman Boe!

4586683
17.90
Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Kluitman Boe!
17.90
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de humoristische wereld van "Kluitman Boe!"

Ben je klaar voor een onweerstaanbaar grappig avontuur? Duik dan in het boek "Kluitman Boe!", waarin koeien Pien en Aaf de hoofdrollen spelen. Dit levendige verhaal, geschikt voor jonge lezers op AVI E3-niveau, brengt niet alleen plezier maar stimuleert ook de leesvaardigheid door zijn toegankelijke taal en opbouw.

Waar gaat "Kluitman Boe!" over?

Het rustige leven van de koeien Pien en Aaf wordt opgeschud wanneer twee onaangename golfers, Kor en Guus, hun rust komen verstoren. De mannen hebben een duidelijke afkeer van koeien en zijn niet bang dit te uiten. Maar wanneer Kor per ongeluk een dure gouden golfbal over het hek slaat, ziet Pien haar kans schoon: met een grote hap slikt ze de golfbal in. Wat volgt is een hilarisch spel van wachten en hopen dat de golfbal terugkeert.

Perfect voor jonge lezers

"Kluitman Boe!" is geschikt voor kinderen die het leesniveau AVI E3 hebben bereikt. Het verhaal is niet alleen vermakelijk maar ook leerzaam en bevordert de leesontwikkeling door middel van korte, begrijpelijke zinnen en herkenbare woorden.

Kwaliteit en kenmerken
  • Bindwijze: Hardcover
  • Afmetingen: 16 cm breed, 1,5 cm hoog en 23 cm lang
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: Kluitman
  • EAN: 9789020678284

Dit boek, uitgegeven door de gerenommeerde uitgeverij Kluitman, staat garant voor kwaliteit en een rijke leeservaring. Door de stevige hardcover uitvoering gaat dit boek lang mee, zelfs na vele uren bladeren en lezen. Perfect voor jonge lezers die van dieren en avontuur houden!

Bestel nu jouw exemplaar

Wacht niet langer en voeg "Kluitman Boe!" toe aan je verzameling van kinderboeken. Bestel nu en geniet van snelle levering. Laat je kinderen genieten van het grappige verhaal van Pien en Aaf en hun avonturen in de wei. Een ideale toevoeging aan elke kinderboekenkast!

Haal "Kluitman Boe!" vandaag nog in huis voor slechts €7,21 en deel de vreugde van lezen met je kinderen.

Productspecificaties

  • Merk: Kluitman
  • EAN: 9789020678284

Beoordelingen

Gesponsorde producten