Kluitman Bobbi is jarig

4653457
18.00
Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Kluitman Bobbi is jarig
18.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bobbi is jarig - Het Perfecte Kinderboek van Kluitman

Ben je op zoek naar een leuk en leerzaam boek voor je kind? Dan is Bobbi is jarig van Kluitman precies wat je nodig hebt! Dit boek combineert mooie illustraties met een hartverwarmend verhaal dat perfect is voor jonge kinderen. Laat je kind genieten van Bobbi's verjaardag en beleef samen de avonturen die deze feestelijke dag met zich meebrengt.

Waarom kiezen voor 'Bobbi is jarig'?

Als ouder wil je natuurlijk dat je kind plezier heeft tijdens het lezen. Dit boek van Kluitman biedt niet alleen vermaak, maar stimuleert ook de leesvaardigheid. De eenvoudige zinnen en kleurrijke afbeeldingen maken het verhaal toegankelijk en aantrekkelijk voor jonge lezers. Daarbij leert je kind ook nog eens over verjaardagen en feestjes, wat hen voorbereidt op hun eigen speciale dag.

Specificaties van het boek
  • Categorie: boek
  • Merk: Kluitman
  • Lengte: 19 cm
  • Hoogte: 1 cm
Een onvergetelijke leeservaring

'Bobbi is jarig' biedt een onvergetelijke leeservaring voor je kind. Het verhaal volgt de avonturen van Bobbi terwijl hij zijn verjaardag viert met vrienden en familie. Het boek bevat tal van leuke en herkenbare momenten die je kind zullen aanspreken. Hierdoor blijft je kind geboeid en wil hij of zij steeds meer lezen.

Productspecificaties

  • Merk: Kluitman
  • EAN: 9789020684025

Beoordelingen

Gesponsorde producten