Kledingroller Set - Handige Lintroller met Navulbare Rollen - 6 Stuks - Voor Kleding en Meubels

4056136
14.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
4 Sterren
Kledingroller Set - Handige Lintroller met Navulbare Rollen - 6 Stuks - Voor Kleding en Meubels
14.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de ultieme oplossing voor pluisjes en haren op je kleding of bankstel: de kledingrollers. Deze set bestaat uit 6 handige rollen die je kleding niet alleen opfrissen, maar ook ontkreuken. Makkelijk te gebruiken en altijd binnen handbereik voor een snelle touch-up van je kleding.


Pluspunten

- Effectieve verwijdering van pluisjes en haren - Makkelijk mee te nemen of op te bergen - Geschikt voor regelmatig gebruik - Ideaal voor het opfrissen en ontkreuken van kleding - Set van 6 rollers voor langdurig gebruik

Gebruiksgemak

Deze kledingrollers zijn niet alleen effectief, maar ook ontzettend gebruiksvriendelijk. Dankzij het compacte design neem je ze makkelijk mee in je tas of bewaar je ze in de kast zonder dat ze veel ruimte innemen. Ideaal voor wie zijn kleding graag on-the-go opfrist en ontkreukt.


Duurzaam en veelzijdig

Met de set van 6 kledingrollers ben je verzekerd van een lange levensduur. Of je ze nu dagelijks gebruikt om je kleding op te frissen, of alleen wanneer je kleding ontkreukt moet worden, deze rollers zijn opgewassen tegen regelmatig gebruik. Bovendien kun je ze niet alleen voor je kleding, maar ook voor je bankstel gebruiken.


Specificaties

- Product: Kledingrollers - Aantal: 6 rollen - Gebruik: Voor het verwijderen van pluisjes en haren, het opfrissen en ontkreuken van kleding - Geschikt voor: Kleding en bankstellen - Extra: Inclusief 6 navullingen.

Productspecificaties

  • Merk: Gruttz
  • EAN: 7422239224294
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten