KitchenAid - Siliconen Spatel, Schuin - Schraper - Hout - Empire Red - KitchenAid

4051607
16.49
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cookinglife
4,3 Sterren
KitchenAid - Siliconen Spatel, Schuin - Schraper - Hout - Empire Red - KitchenAid
16.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de KitchenAid Berkenhouten Spatel. Deze handige spatel is ideaal voor het schrapen van voedsel uit kommen en potten, en voor het omdraaien en optillen van voedsel. De flexibele silicone kop met gebogen zijden zorgt ervoor dat je zelfs de lastigste hoekjes kunt bereiken. Bovendien is de kop hittebestendig tot 260 °C/500 °F, waardoor je veilig kunt werken met hete pannen en bakplaten. Gemaakt van eco-vriendelijk en duurzaam berkenhout, is deze spatula veilig te gebruiken op alle soorten kookgerei, inclusief anti-aanbaklagen. Met de roestvrijstalen ophanghaak is hij ook gemakkelijk op te bergen. Profiteer van de Lifetime Limited Warranty en bestel vandaag nog de KitchenAid Birchwood Scraper Spatula voor langdurige prestaties in de keuken.

Pluspunten:

  • Veelzijdig gebruik: De KitchenAid Birchwood Scraper Spatula is een veelzijdig keukengereedschap dat ideaal is voor het schrapen van voedsel uit kommen en potten, evenals het omdraaien en optillen van voedsel. Het is perfect voor het mengen van beslag, het gladstrijken van glazuur en nog veel meer.
  • Flexibele en hittebestendige kop: De flexibele silicone kop van de spatel heeft gebogen zijden waarmee je zelfs moeilijk bereikbare plekken kunt schrapen. Bovendien is de kop hittebestendig tot 260 °C/500 °F, waardoor je veilig kunt werken met hete pannen en bakplaten.
  • Duurzaam en milieuvriendelijk: Deze spatula is gemaakt van eco-vriendelijk en duurzaam berkenhout, wat zorgt voor een lange levensduur en minimaliseert de impact op het milieu. Het is ook veilig te gebruiken op alle soorten kookgerei, inclusief anti-aanbaklagen.

Minpunt:

  • Handwas vereist: Het minpunt van de KitchenAid Birchwood Scraper Spatula is dat het met de hand gewassen moet worden. Dit kan extra tijd en moeite vergen in vergelijking met keukengereedschap dat vaatwasmachinebestendig is. Het is belangrijk om de spatula voorzichtig met de hand te wassen om de levensduur en prestaties ervan te behouden.

KitchenAid

Ontdek de perfecte combinatie van professionele prestaties, ambachtelijke kwaliteit en iconisch design met KitchenAid. Al bijna een eeuw lang staat dit merk synoniem voor hoogwaardige keukenapparatuur die uw culinaire passie met bewezen prestaties aanwakkert. Of u nu een beginnende kok bent of een doorgewinterde expert, KitchenAid is uw ideale partner. Het merk vertrouwt op de beroepswereld voor advies en produceert kwalitatief hoogstaande apparaten die uw menu's verrijken en uw keukeninterieur naar een hoger niveau tillen. Dankzij de langdurige relatie met professionele chefs biedt KitchenAid technologieën en materialen die garant staan voor uitmuntende prestaties. Ontdek de ware betekenis van "serieus over eten" met de hoogwaardige producten van KitchenAid en behaal professionele resultaten in uw eigen keuken.

Productspecificaties

  • Merk: Kitchenaid
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 5057982080068
  • Ophangring: Ja
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 5,7x2,5 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten