Kirby and the Forgotten Land - Nintendo Switch

3958753
51.83
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Kirby and the Forgotten Land - Nintendo Switch
51.83
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dit is Kirby and the Forgotten Land voor de Nintendo Switch! Ga op avontuur met de roze, schattige en krachtige held Kirby. Dit kleurrijke 3D-platformavontuur voor de Nintendo Switch is rijk aan wonderen, wildernis en Waddle Dee’s!

Ontdek een verlaten, mysterieuze wereld

Duik in een gloednieuw avontuur met Kirby! Deze kleurrijke en betoverende game neemt je mee op een onvergetelijke reis door een mysterieuze wereld vol met geheimen, uitdagingen en verrassingen. Ontdek een verlaten wereld vol met ruïnes van een oude beschaving. Verken weelderige bossen, verlaten steden en verborgen tempels terwijl je op zoek gaat naar geheimen en uitdagingen.

De krachtige vermogens van Kirby

Kirby keert terug met zijn iconische vermogen om vijanden op te zuigen en hun krachten over te nemen. Gebruik een breed scala aan nieuwe en klassieke vermogens om puzzels op te lossen, vijanden te verslaan en obstakels te overwinnen.

Doe mee aan spannende gevechten

Neem deel aan spannende gevechten tegen vijanden en eindbazen. Gebruik Kirby's unieke vaardigheden en strategische moves om je vijanden te slim af te zijn en de uitdagingen van elk niveau te overwinnen.

Speel samen in coöp-modus

Speel samen met een vriend in de lokale coöp-modus. Werk samen om vijanden te verslaan, puzzels op te lossen en verborgen schatten te ontdekken. Samenwerking is de sleutel tot succes in Kirby and the Forgotten Land.

Verken een magische wereld met betoverende muziek

Geniet van prachtige graphics en een betoverende soundtrack die de sfeer van Kirby's nieuwe avontuur perfect vastleggen. Elk niveau is met zorg ontworpen om je volledig onder te dompelen in de magische wereld van Kirby.

Klaar om het avontuur van Kirby and the Forgotten Land te ervaren? Bestel vandaag nog en dompel jezelf onder in een kleurrijk en magisch avontuur vol actie, verkenning en onvergetelijke momenten met Kirby!

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk gameplay van Kirby and the Forgotten Land!

Productspecificaties

  • Merk: Nintendo
  • Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Nintendo
  • EAN: 0045496429294
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten