Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition - Nintendo Switch

4641494
45.47
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition - Nintendo Switch
45.47
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je klaar om jezelf te verliezen in een realistisch, middeleeuws avontuur? Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition voor Nintendo Switch, bekroond met meer dan 30 wereldwijde prijzen, biedt een RPG-ervaring in een open wereld die je meeneemt naar het Heilige Roomse Rijk in de 15e eeuw. Ontdek waarom deze game een must-have is voor elke liefhebber van verhalende en realistische avonturen!

Uitgebreide Royal Edition

De Royal Edition bevat Kingdom Come: Deliverance en alle uitgebrachte DLC's:

- Treasures of the Past
- From the Ashes
- The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon
- Band of Bastards
- A Woman's Lot

Verken een realistische middeleeuwse wereld

Stap in het prachtige, historisch nauwkeurige landschap van Bohemen. Doorkruis majestueuze kastelen, uitgestrekte velden en weelderige bossen. De gedetailleerde weergave van het middeleeuwse leven brengt de 15e eeuw tot leven zonder magie, maar met een authentieke sfeer die je volledig onderdompelt. Neem deel aan realistische gevechten en smeed je eigen pad in een wereld zonder magie. Maak keuzes die het lot van jouw personage en de koninkrijken beïnvloeden. Durf jij de uitdaging aan?

Neem de rol aan van Henry of Skalitz

In Kingdom Come: Deliverance speel je als Henry, de zoon van een smid. Tijdens een gruwelijke burgeroorlog ben je getuige van de brute aanval op je dorp, waarbij je vrienden en familie worden afgeslacht. Met moeite ontkom je en neem je de wapens op om wraak te nemen en het lot van je ouders te wreken. Jouw keuzes hebben echte gevolgen en bepalen niet alleen jouw toekomst, maar ook die van de koninkrijken om je heen. Wraak de dood van je ouders door te strijden tegen de binnenvallende troepen, cruciale missies uit te voeren en betekenisvolle keuzes te maken.

Ontdek een niet-lineair verhaal

Voltooi missies op verschillende manieren en leef met de gevolgen van je keuzes.

Ervaar uitdagende gevechten

Kies tussen afstand, stealth of melee. Selecteer je wapen en voer tientallen combo's uit in meeslepende, meedogenloze gevechten.

Smeed jouw eigen karakter

Personaliseer je uitrusting, verbeter je vaardigheden en verdien nieuwe voordelen.

Ga op in een dynamische wereld

Jouw acties beïnvloeden de reacties van de mensen om je heen. Vecht, steel, verleid, bedreig, overtuig of koop om je doelen te bereiken.

Historische nauwkeurigheid

Ontmoet historische personages en ervaar de authentieke sfeer van het middeleeuwse Bohemen.

Bestel en begin jouw middeleeuwse avontuur!

Durf jij de uitdaging aan? Ontdek een game-ervaring die geschiedenis en avontuur combineert! Met een enorme, realistische open wereld vol historisch nauwkeurige details, een diepgaand en meeslepend verhaal en uitdagende gevechten die vaardigheid en strategie vereisen, is deze game een must-play voor elke gamer. De Royal Edition voegt bovendien uitgebreide content en extra verhaallijnen toe, waardoor je nog meer kan genieten van het avontuur. Ontdek, strijd en overwin in een dynamische wereld waar jouw acties echte gevolgen hebben. Stap in de schoenen van Henry en smeed je eigen pad in de boeiende wereld van middeleeuws Bohemen!

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk hier de trailer van Kingdom Come: Deliverance!

Productspecificaties

  • Merk: Deep Silver
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Deep Silver
  • EAN: 4020628600051
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten