Kieslect Smart Calling Watch Kr Smartwatch Zuurstofmeter Waterproof- Zwart -

3925319
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Helder beeld

De Smart Calling Watch KR Smartwatch is licht van gewicht en is daardoor erg comfortabel te dragen. Het horloge is dus ideaal voor dagelijks gebruik. Het scherm van 1.32 inch is van uitstekende kwaliteit. Het Semi-Amoled scherm heeft een resolutie van 360x360, hierdoor is alles op het scherm goed leesbaar.

Eenvoudig te verbinden met je telefoon

Het horloge is uitgerust met een waterproof microfoon en speaker. Het is hierdoor mogelijk om de telefoon op te nemen wanneer het lastig is om je telefoon te gebruiken. Dit kan erg eenvoudig door het horloge te verbinden met je telefoon door middel van Bluetooth. 

70 verschillende sportmodi

De smartwatch beschikt over een breed scala aan functies, zoals hartslagmonitoring, stappenteller, slaapmonitoring, muziekbediening en meldingen voor inkomende oproepen en berichten. Ook is het horloge uitgerust met 70 verschillende sport modi. Dit zijn onder andere hardlopen, fietsen en tennissen. Het horloge is bovendien ook geschikt voor tijdens het zwemmen doordat het IP68 waterproof is. 

Lange batterijduur

De smartwatch beschikt over een sterke batterij. Deze batterij gaat tot wel 3 dagen mee bij normaal gebruik en gaat tot 2 dagen mee bij intens gebruik. Het volledig opladen van de batterij duurt ongeveer 2 uur. De batterij is draadloos op te laden.

Productspecificaties

  • Merk: Kieslect
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 6974377570180

Beoordelingen

Gesponsorde producten