Keukenrolhouder Draad - Zwart - Ø18,5 x H31,5 cm

4548841
14.95 9.95
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Keukenrolhouder Draad - Zwart - Ø18,5 x H31,5 cm
14.95 9.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je keuken met deze prachtige draadkeukenrolhouder van CASA DI ELTURO in diep zwart. Met een eigentijds design en hoogwaardige afwerking is deze keukenrolhouder niet alleen een praktische toevoeging aan je keuken, maar ook een decoratief accent.

De keukenrolhouder is vervaardigd van duurzaam metaal en heeft een zwarte coating voor een moderne uitstraling die perfect past bij elke keukenstijl. Met een diameter van 18,5 cm en een hoogte van 31,5 cm biedt deze houder voldoende ruimte voor standaard keukenrollen, waardoor je ze gemakkelijk binnen handbereik hebt tijdens het koken of schoonmaken.

Het slanke en ruimtebesparende ontwerp zorgt ervoor dat deze keukenrolhouder perfect past op elk aanrecht, keukeneiland of in een kast. De stevige constructie biedt stabiliteit en voorkomt dat de rol wegglijdt of omvalt.

Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt, deze draadkeukenrolhouder van CASA DI ELTURO voegt een vleugje elegantie toe aan je keuken en maakt het hanteren van keukenrollen moeiteloos en stijlvol. Transformeer je keuken in een georganiseerde en verfijnde ruimte met deze prachtige keukenrolhouder in tijdloos zwart.

 

MATERIAAL
metaal

KLEUR
Zwart

AFMETING
Ø18,5 x H31,5 cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 8721082489430
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 18,5x18,5x31,5 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen