Kettingzaag met dubbele voeding POWDPG7572, 20 V, 100 mm, 14 tandgeleider; zonder batterij of oplader

4696036
98.75
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Kettingzaag met dubbele voeding POWDPG7572, 20 V, 100 mm, 14 tandgeleider; zonder batterij of oplader
98.75
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Vermogen: 20 V Snijlengte: 100 mm Kettingsnelheid: 6,7 m/s Capaciteit olietank: 20 ml Weegt: 1,42 kg Batterij en oplader zijn niet inbegrepen
* Spanning: 20 V < br /> *Plusproduct: Geniet van kracht en snoerloos dankzij Dual Power: een compleet en duurzaam assortiment elektrisch gereedschap en tuingereedschap dat op accu werkt.
* Land van herkomst: China
* Productfunctie: kettingzaag
* Hoofdkleur: oranje
* Motoreigenschappen: Dual Power, 20 V, geborsteld
* Producttype : Snoeischaar op batterij
* Meegeleverde batterij: Nee
* Modellen: POWDPG7572
* Kleur(en): Oranje - Zwart
* Afmetingen: 37,3 cm, 9,2 cm, 27,8 cm
* Merk: DUAL POWER
* Samenstelling van de set: 1x accu-snoeischaar 1x mesbeschermer 1x lege fles 1x inbussleutel 1x ketting (gemonteerd) 1x mode d'use
* Ketting: Powerplus
* Garantie (²): 3 jaar - onderdelen-, arbeids- en retourkosten
* Productbeschrijving: Dankzij het compacte ontwerp kan dit snoeischaar met één hand worden gebruikt. Hierdoor werk je niet alleen sneller, maar biedt je ook volledig werkcomfort en bewegingsvrijheid. Hij is gemakkelijk te manoeuvreren op krappe of moeilijk bereikbare plaatsen, zoals tussen takken of struiken. Bovendien werkt de zaag op een 20 V accu. Je hebt dus geen last van rondslingerende kabels en loopt geen risico dat je deze per ongeluk doorzaagt. Bovendien veroorzaakt de zaag geen geurhinder en minimaal geluid. Om uw veiligheid te garanderen heeft het apparaat bescherming voor de ketting en één voor uw hand. Daarnaast is de zaag voorzien van een softgrip handgreep voor nog meer gebruiksgemak. Met een lengte van 100 mm is de geleider van topkwaliteit en voorzien van een robuuste 14-tands ketting. Met een zaagsnelheid van 6,7 m/s zaag je moeiteloos alle soorten klein hout. Ideaal voor het snoeien van dunne takken en ander fijn zaagwerk. De zaag wordt geleverd met een inbussleutel voor het afstellen van de kettingspanning en een leeg flesje van 20 ml voor olie.
* Onderhoudstip: Waarom is onderhoud nodig? Een goed onderhouden accusnoeier is veiliger, presteert beter en gaat langer mee. Droog en vorstvrij opbergen Het gereedschap dient altijd op een droge en vorstvrije plaats te worden bewaard. Slechte opslagomstandigheden kunnen de machine beschadigen, vooral in de winter. Dek het gereedschap goed af met een hoes, zodat het stofvrij blijft als het langere tijd niet wordt gebruikt.
* Montage: zelf in elkaar te zetten
* Accu: Nee
* Motortype: Accu
* Gewicht: 1,42 kg

Productspecificaties

  • Merk: Dual
  • EAN: 5400338097881

Beoordelingen

Gesponsorde producten