Kersthanger Gummy beer glas 8cm

4687902
14.10
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Kersthanger Gummy beer glas 8cm
14.10
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Decoris Kersthanger in Vorm van een Gummybeer – 5-delig

Breng dit jaar extra magie in je kerstboom met de Decoris kersthanger in vorm van een gummybeer. Deze set van vijf vrolijke glazen hangers geeft je boom een speelse en feestelijke uitstraling. Of je nu een traditionele kerstboom hebt of een moderne versie, deze schattige gummyberen passen overal bij.

Uniek Design

Je houdt van een unieke en persoonlijke touch in je kerstdecoratie. Deze gummybeer hangers zorgen daarvoor. Ze zijn gemaakt van glas en hebben een prachtige glans die het licht van je kerstverlichting mooi weerkaatst. Elke hanger is 4x8 cm groot en brengt een glimlach op je gezicht.

Duurzaam Materiaal

Je wilt natuurlijk dat je kerstversieringen jarenlang meegaan. De Decoris kersthangers zijn van hoogwaardig glas gemaakt. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een lange levensduur. Zo geniet je elk jaar weer van deze bijzondere decoraties.

Perfect Cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau voor een kerstliefhebber? Deze gummybeer kersthangers vormen een perfect geschenk. Ze komen in een set van vijf, mooi verpakt, klaar om onder de kerstboom te leggen. Verras je vrienden of familie met deze vrolijke en unieke kerstdecoratie.

Waarom Kiezen voor Decoris?
  • Decoris
  • Materiaal: glas

Bij Massamarkt vinden we het belangrijk dat jij de beste producten in huis haalt. Daarom bieden we alleen merken aan die we zelf ook zouden kiezen. Decoris staat bekend om zijn hoogwaardige en unieke kerstdecoraties. Met deze gummybeer hangers maak je jouw kerst helemaal compleet.

Productspecificaties

  • Merk: Decoris
  • EAN: 8720194276525
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Glas

Beoordelingen

Gesponsorde producten