Kersthanger Fruit glas 7cm

4693983
11.20
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Kersthanger Fruit glas 7cm
11.20
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Decoris Kersthanger Fruit Glas – Ananas, Granaatappel, Appel en Peer 5x7cm

Ben je op zoek naar unieke kerstdecoraties die jouw kerstboom laten stralen? Ontdek de prachtige Decoris Kersthanger Fruit Glas collectie. Deze set van vier schitterende glazen kerstballen in de vorm van een ananas, granaatappel, appel en peer voegt een vleugje elegantie en speelsheid toe aan je feestelijke inrichting.

Waarom kiezen voor Decoris Kersthangers?

Je verdient kerstdecoraties die jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelen. Met de Decoris Kersthanger Fruit Glas collectie haal je niet alleen mooie, maar ook kwalitatieve decoraties in huis. Gemaakt van hoogwaardig glas, bieden deze hangers een luxe uitstraling die jouw kerstboom meteen opvrolijkt.

Voeg kleur en charme toe aan je Kerst

De fruitdesigns van deze kerstballen brengen een frisse en levendige uitstraling in je huis. Elke hanger is tot in detail afgewerkt, waardoor ze realistischer en aantrekkelijker zijn. Hang ze eenvoudig op in je boom of gebruik ze als decoratieve accenten door je huis. Deze leuke en stijlvolle ornamenten zijn perfect om je kerstsfeer naar een hoger niveau te tillen.

Productdetails op een rij
  • Decoris kersthangers
  • Materiaal: glas
  • Afmetingen: 5x7cm
  • Vormen: ananas, granaatappel, appel, peer
Geef je kerstboom een unieke look

Transformeer je kerstboom met deze bijzondere glazen kersthangers. Of je nu kiest voor een traditionele of moderne kerststijl, de Decoris Kersthanger Fruit Glas collectie past perfect bij elke decoratie. Wacht niet langer en geef je feestdagen die extra sprankeling die ze verdienen!

Productspecificaties

  • Merk: Decoris
  • EAN: 8720194222164
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Glas

Beoordelingen

Gesponsorde producten