Kattentunnel

4618774
44.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Kattentunnel
44.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Ultieme Speelervaring voor Jouw Kat met Onze Kattentunnel!

Welkom in de wereld van eindeloos speelplezier en avontuur voor je harige vriendje! Onze kattentunnel is niet zomaar een speeltje; het is een toevluchtsoord vol ontdekkingen, spanning en comfort voor je geliefde kat of kleine huisdier. Met hoogwaardige materialen, urenlang vermaak en eenvoudig onderhoud, zal deze tunnel snel het favoriete speelgoed van je huisdier worden.

Voordelen:

  • Kwalitatief Materiaal: Onze kattentunnel is vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen die duurzaamheid en langdurig gebruik garanderen. Gemaakt van stevig nylon, biedt het een veilige en stabiele omgeving voor je kat om in te spelen en te verkennen. Zelfs de meest energieke katten zullen geen match zijn voor de stevigheid van deze tunnel.

  • Urenlang Speelplezier: Laat je kat haar innerlijke avonturier ontdekken terwijl ze door de tunnel sprint, kruipt en verkent. Met zijn uitnodigende structuur en speelse ontwerp zal onze kattentunnel je huisdier urenlang vermaken, waardoor verveling tot het verleden behoort. Laat je kat genieten van haar eigen speeltuin, terwijl jij ontspannen toekijkt.

  • Eenvoudig te Reinigen: We begrijpen dat hygiëne essentieel is als het gaat om het welzijn van je huisdier. Daarom is onze kattentunnel ontworpen met jouw gemak in gedachten. Met zijn eenvoudig afwasbare nylon materiaal is het schoonmaken van de tunnel een fluitje van een cent. Gewoon een snelle veeg met een vochtige doek en hij is weer klaar voor nieuwe avonturen.

  • Geschikt voor Katten en Kleine Huisdieren: Of je nu een energieke kitten hebt of een nieuwsgierig konijntje, onze kattentunnel is geschikt voor allerlei soorten huisdieren. Het biedt een veilige omgeving waarin je huisdier vrij kan spelen, terwijl jij met een gerust hart kunt genieten van hun geluk. Geef je huisdier de ruimte en vrijheid die ze verdienen met onze veelzijdige kattentunnel.

Laat je kat kennismaken met een wereld van opwinding en avontuur met onze kattentunnel.

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964702902
  • Geschikt voor type huisdier: Alle
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten