Kapperstrolley Zwart Mobiele Trolley voor Kappers

4214830
174.99
Je kunt 34 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,9 Sterren
Kapperstrolley Zwart Mobiele Trolley voor Kappers
174.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de ultieme metgezel voor elke professionele kapper: de zwarte kapperstrolley! Met zijn onweerstaanbare voordelen zal deze trolley een onmisbare aanwinst zijn voor jouw kappersuitrusting.

Kwaliteit voorop! Deze kapperstrolley is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, zodat je verzekerd bent van duurzaamheid en een lange levensduur. Geen gedoe meer met trolleys die snel verslijten; dit exemplaar staat stevig zijn mannetje in de hectische kapperswereld.

Geen ingewikkelde toestanden meer bij het gebruik van jouw trolley. Dankzij het slimme ontwerp is deze trolley eenvoudig in gebruik. Hij rolt soepel achter je aan en geeft je een gevoel van ultieme controle tijdens jouw drukke werkdag.

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte! Dat is waar deze kapperstrolley voor staat. Met zijn overvloed aan opbergruimte kun je al jouw favoriete kappersbenodigdheden meenemen, en nog veel meer! Geen gesjouw met verschillende tassen en koffers, alles past netjes in deze georganiseerde trolley.

Een praktische indeling is essentieel voor elke kapper. Deze trolley heeft dit goed begrepen. Met slimme vakken en compartimenten kun je jouw tools en producten geordend opbergen. Zo grijp je nooit meer mis en werk je efficiënter dan ooit tevoren.

Wendbaarheid is een must voor een kapper in beweging. Daarom is deze kapperstrolley uitgerust met vier soepel rollende wielen. Je manoeuvreert moeiteloos door de salon, zonder tijd te verliezen. Zeg maar dag tegen zware trolleys die je tegenhouden!

Tijd is kostbaar, en jouw kapperstrolley begrijpt dat als geen ander. Hij is ontworpen om jou het leven gemakkelijker te maken en eenvoudig mee te nemen. Of je nu van de ene naar de andere salon reist of jouw apparatuur gewoon veilig wilt opbergen na een lange werkdag, deze trolley staat altijd voor je klaar.

Kortom, deze zwarte kapperstrolley is een onmisbare metgezel voor elke kapper die streeft naar gemak, organisatie en kwaliteit. Investeer in jouw professionele toekomst en vertrouw op deze trolley om je te ondersteunen bij het leveren van de beste resultaten aan jouw tevreden klanten. 

 Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Kunststof
- Afmetingen (lxbxh): 100 x 34 x 24 cm
- Gewicht: 1000 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964701011
  • Type sluiting: Geen sluiting
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten