Kandelaar "Raymond" naturel hout

4587861
15.65
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Kandelaar "Raymond" naturel hout
15.65
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Kandelaar "Raymond" - Naturel Hout Gerecycled

Zoek je een stijlvolle en duurzame toevoeging aan je interieur? De kandelaar "Raymond" van Massamarkt is precies wat je zoekt. Gemaakt van gerecycled hout, voegt deze kandelaar een warme en natuurlijke touch toe aan iedere ruimte. Het merkloze ontwerp zorgt ervoor dat de kandelaar moeiteloos in elk interieur past.

Waarom kiezen voor de kandelaar "Raymond"?

Deze kandelaar biedt meer dan alleen een plek voor je kaarsen. Met afmetingen van 15/18x8/11x8/11 cm past hij perfect op tafels, vensterbanken en schappen. De natuurlijke houtkleur brengt een rustieke charme in je huis, terwijl het gerecyclede materiaal een milieuvriendelijke keuze is.

Duurzaam en stijlvol ontwerp

De kandelaar "Raymond" komt in een mooie bruine kleur, wat hem ideaal maakt voor verschillende interieurstijlen. Het gebruik van hout zorgt voor een robuuste, maar toch elegante uitstraling. Dit tijdloze decoratiestuk verdient een prominente plek in je woonkamer, slaapkamer of zelfs in de tuin!

Eigenschappen van kandelaar "Raymond"
  • categorie: kandelaar
  • merk: Merkloos
  • kleur: bruin
  • materiaal: hout
Perfect voor elke gelegenheid

Of je nu een romantisch diner plant of gewoon wat extra sfeer wilt toevoegen aan je dagelijkse avonden, de kandelaar "Raymond" maakt alles gezelliger. Combineer meerdere kandelaars voor een prachtig lichteffect of gebruik er één als subtiele toevoeging.

Ben je klaar om je interieur naar een hoger niveau te tillen? Voeg de kandelaar "Raymond" toe aan je winkelwagen en geniet van de warme, natuurlijke uitstraling van gerecycled hout.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8713219498323
  • Kleur: Bruin
  • Afmeting (cm): 8x18 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten