JUST23 Tetra Tower Balans Spel - Tetris tower - 48 Onderdelen - Balanstoren - Educatief Speelgoed

4685132
19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
JUST23 Tetra Tower Balans Spel - Tetris tower - 48 Onderdelen - Balanstoren - Educatief Speelgoed
19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De JUST23 Tetra Tower tilt de opwinding van Tetris naar een geheel nieuw niveau, waarbij de uitdaging niet alleen ligt in het creëren van kleurrijke structuren, maar ook in het vermijden van het onvermijdelijke... het omvallen van je meesterwerk! Deze speelgoedset, bestaande uit 48 onderdelen en voorzien van inspirerende opdrachten op de bijgevoegde kaarten, is de ultieme mix van bouwplezier en strategische uitdagingen voor het hele gezin.

De Tetra Tower maakt gebruik van het iconische Tetris-concept, waarbij deelnemers blokken op elkaar stapelen om samenhangende structuren te vormen. Echter, er is een twist: de zwaartekracht staat klaar om de toren te laten kantelen. Het bouwen van een stabiele Tetra Tower vergt niet alleen creativiteit en ruimtelijk inzicht, maar ook strategisch denken om ervoor te zorgen dat je constructie niet voortijdig ineenstort.

De set van 48 onderdelen biedt een breed scala aan vormen en kleuren, waardoor de mogelijkheden voor het creëren van unieke en intrigerende torens vrijwel eindeloos zijn. De opdrachtenkaarten voegen een extra dimensie toe aan het spel, waarbij spelers worden uitgedaagd om specifieke opdrachten uit te voeren terwijl ze hun Tetra Tower bouwen, waardoor er een element van verrassing en competitie ontstaat.

Of je nu een doorgewinterde Tetris-expert bent of nieuw bent in het bouwspel, de JUST23 Tetra Tower belooft plezier en spanning voor het hele gezin. Bereid je voor op een lachwekkende strijd tegen de zwaartekracht terwijl je je Tetra Tower tot ongekende hoogten opbouwt.

Breng een nieuwe dimensie van plezier en uitdaging in je familiebijeenkomsten met de JUST23 Tetra Tower - waar Tetris en torenbouw samenkomen voor een onvergetelijk speelavontuur.

Productspecificaties

  • Merk: JUST23
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 5404037400485
  • Minimum aantal spelers: 2
  • Maximum aantal spelers: 6
  • Speeltijd (min): 180
  • Spelsoort: Educatief spel
  • Speleditie: Luxe Uitgave

Beoordelingen

Gesponsorde producten