JUST23 Schoenen opbergsysteem 12PACK - Schoenen organizer - Sneakerbox - Schoenenopbergers

4669090
69.95
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
JUST23 Schoenen opbergsysteem 12PACK - Schoenen organizer - Sneakerbox - Schoenenopbergers
69.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De JUST23 schoenenboxen, een praktische set van 12 stuks, bieden een doordachte oplossing voor het organiseren van je schoenencollectie en het maximaliseren van de beschikbare ruimte. Deze transparante boxen zijn ontworpen met het oog op gemak, efficiëntie en duurzaamheid. Met een verfijnd ontwerp dat geschikt is voor alle soorten schoenen, zorgen ze voor een georganiseerde en opgeruimde leefomgeving.

Een van de meest opvallende kenmerken van de JUST23 schoenenboxen is hun transparantie. Dankzij het doorzichtige ontwerp kun je in één oogopslag zien welke schoenen erin zitten, waardoor je snel en moeiteloos de juiste keuze kunt maken. Dit is vooral handig als je meerdere sets van deze boxen hebt gestapeld.
Het stapelbare en ruimtebesparende ontwerp van deze boxen maakt ze ideaal voor mensen met beperkte opslagruimte. Of je nu een kast vol schoenen hebt of gewoon een paar extra opbergmogelijkheden zoekt, deze boxen zijn de perfecte aanvulling. Bovendien zijn ze opvouwbaar, waardoor je ze gemakkelijk kunt opbergen wanneer je ze tijdelijk niet gebruikt.

De veelzijdigheid van deze schoenenboxen is opmerkelijk. Hoewel ze zijn ontworpen met schoenen in gedachten, zijn ze ook geschikt voor het opbergen van diverse andere items. Accessoires, kleding, speelgoed of hobbybenodigdheden - de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze boxen bieden een gestructureerde en flexibele oplossing voor al je opbergbehoeften.

JUST23 heeft met deze boxen gedacht aan duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat wasbaar is, wat betekent dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Een vochtige doek is vaak al voldoende om ze er weer als nieuw uit te laten zien. Hierdoor blijven je schoenen en andere items in topconditie.
Met afmetingen van 36 x 28 x 20 cm per doos bieden ze voldoende ruimte voor de meeste soorten schoenen. Hun gewicht van slechts 0,5 kg maakt ze handig en licht om te hanteren. De transparante en zwarte kleurkeuze past goed bij verschillende interieurstijlen, en het discrete JUST23-merk voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Bij JUST23 begrijpen ze dat klanttevredenheid van het grootste belang is. Daarom bieden ze gratis retourneren aan. Als je om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met je aankoop, kun je deze zonder gedoe retourneren. Ze streven ernaar om jou de beste service te bieden en vertrouwen op de kwaliteit en veelzijdigheid van hun producten.

Kortom, de JUST23 schoenenboxen zijn een slimme investering voor wie op zoek is naar een geavanceerde en flexibele oplossing voor schoenenopslag en nog veel meer. Hun transparantie, stapelbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak maken ze een onmisbare aanwinst voor elke georganiseerde ruimte. Met deze boxen zorg je ervoor dat je schoenen en andere items altijd netjes en overzichtelijk zijn opgeborgen, en dat is de sleutel tot een opgeruimd en stijlvol huis.

Productspecificaties

  • Merk: JUST23
  • EAN: 5430002783741
  • In elkaar te stapelen: Ja
  • Aantal vakken: 12
  • Stapelbaar: Ja
  • Vorm: Rechthoekig
  • Inklapbaar: Ja
  • Anti-slip: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 20x19,2 (BxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1600.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten