James Cooke Serviesset Bliss Stoneware 6-persoons 24-delig Assorti

4664738
149.95
Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
James-Cooke
4,7 Sterren
James Cooke Serviesset Bliss Stoneware 6-persoons 24-delig Assorti
149.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

“Een tint van elegante verfijning”

Breng een vleugje verfijning en stijl naar jouw eettafel met de blauwe 24-delige Bliss serviesset, compleet met alles wat je nodig hebt voor een perfect gedekte tafel. Deze prachtige set combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor elke maaltijd een speciale gelegenheid wordt. De serviesset bevat:

· 2 x blauwe, 2 x roze, 2 x groene dinerborden (28 cm); Ideaal voor het serveren van hoofdgerechten, deze royale dinerborden bieden voldoende ruimte voor smakelijke creaties en presenteren jouw culinaire meesterwerken met elegantie.

· 2 x blauwe, 2 x roze, 2 x groene (ontbijt)borden (22 cm); Begin jouw dag met een vleugje luxe met deze veelzijdige (ontbijt)borden. Perfect voor ontbijt, lunch of lichte maaltijden, ze voegen een subtiele charme toe aan elke ochtendroutine.

· 2 x blauwe, 2 x roze, 2 x groene diepe borden (22 cm); Ontworpen om jouw favoriete soepen, stoofschotels en pasta's te serveren, zijn deze diepe borden niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Hun vrolijke blauwe kleur voegt een warme en uitnodigende sfeer toe aan jouw tafel.

· 2 x blauwe, 2 x roze, 2 x groene Schalen (16 cm, 50 cl); Of het nu gaat om het serveren van bijgerechten, desserts of snacks, deze schalen zijn perfect voor al jouw culinaire creaties. Hun levendige blauwe tint voegt een speelse touch toe aan jouw serviescollectie.

Elk item in deze serviesset is zorgvuldig vervaardigd van hoogwaardig stoneware, waardoor ze duurzaam zijn en zeer geschikt voor dagelijks gebruik. De zachte blauwe kleur en het tijdloze ontwerp maken deze set perfect geschikt voor zowel alledaagse maaltijden als feestelijke gelegenheden.

Belangrijkste kenmerken:
· Product: 24-delige serviesset; 6 dinerborden, 6 (ontbijt)borden, 6 diepe borden, 6 schalen
· Diameter: 28 cm, 22 cm, 22 cm, 16 cm
· Inhoudsmaat: 50 cl
· Materiaal: Stoneware
· Kleur: Lichtblauw, roze, lichtgroen
· Vaatwasmachinebestendig: Ja
· Hittebestendig: Ja, tot 220?
· Vriezerbestendig: Nee

Stoneware
Stoneware is een type porselein gemaakt van klei met een fijne korrel gebakken op 1000 á 1100°C. Door dit materiaal op een hoge temperatuur te bakken is het sterker dan doorsnee aardewerk en daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast kan stoneware in de oven, de magnetron en de vaatwasser. Dit materiaal is kleur- en geurbestendig. De robuuste uitstraling maakt dat stoneware servies enorm populair is.

Palmer
"For lovers of food"

Kenners zeggen dat wij een gerecht met onze ogen proeven, nog voordat we onze eerste hap nemen. En iedere 'lover of food', van sterrenchef tot enthousiaste hobbykok, weet dat beleving het belangrijkste ingrediënt is. Onze collectie is gemaakt om al onze zintuigen te prikkelen. De rijke kleuren en mooie afwerkingen maken elk gerecht tot een onvergetelijke belevenis.

Productspecificaties

  • Merk: James Cooke
  • Garantietermijn: Geen garantie
  • EAN: 8717522155393
  • Geschikt voor magnetron: Ja
  • Aantal delen: 24
  • Geschikt voor in de oven: Ja
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Porselein
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 15076.0
  • Geschikt voor aantal personen: 6
  • Onderdelen serviesset: Diepe borden Dinerborden Schalen

Beoordelingen

Gesponsorde producten