James Cooke Bord diep Bliss 22 cm Lichtblauw Stoneware 2 stuks

4664734
16.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
James-Cooke
4,7 Sterren
James Cooke Bord diep Bliss 22 cm Lichtblauw Stoneware 2 stuks
16.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

“Een tint van elegante verfijning”

Deze lichtblauwe diepe Bliss borden van 22 cm zijn niet alleen prachtig, maar ook functionele toevoegingen aan je tafelsetting. Deze borden combineren de verfijnde charme van roze met de praktische diepte die perfect is voor het serveren van soepen, pasta's, salades en meer.

Het gebruik van blauw servies voegt een vleugje elegantie en speelsheid toe aan elke maaltijd. Met een diameter van 22 cm zijn deze diepe Bliss borden ruim genoeg om royale porties te serveren, terwijl de verhoogde randen ervoor zorgen dat sauzen en sappen netjes op hun plaats blijven. Dit maakt ze ideaal voor gerechten die wat meer vloeibaar zijn, maar ze zijn ook perfect voor het serveren van rijstgerechten, stoofschotels en bijgerechten.

Naast hun vrolijke gekleurde uiterlijk zijn deze borden ook praktisch in gebruik. Ze zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn na een maaltijd. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardig stoneware dat duurzaamheid garandeert, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik en lang meegaan.

Of je nu op zoek bent naar servies voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, roze diepe Bliss borden van 22 cm zijn een uitstekende keuze. Met hun combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid voegen ze een vleugje kleur en plezier toe aan je eettafel, terwijl ze tegelijkertijd praktische oplossingen bieden voor het serveren van verschillende gerechten. Deze set bestaat uit 2 diepe borden.

Belangrijkste kenmerken:
· Product: 2 diepe borden
· Diameter: 22 cm
· Materiaal: Stoneware
· Kleur: Lichtblauw
· Vaatwasmachinebestendig: Ja
· Hittebestendig: Ja, tot 220?
· Vriezerbestendig: Nee

Stoneware
Stoneware is een type porselein gemaakt van klei met een fijne korrel gebakken op 1000 á 1100°C. Door dit materiaal op een hoge temperatuur te bakken is het sterker dan doorsnee aardewerk en daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast kan stoneware in de oven, de magnetron en de vaatwasser. Dit materiaal is kleur- en geurbestendig. De robuuste uitstraling maakt dat stoneware servies enorm populair is.

Palmer
"For lovers of food"

Kenners zeggen dat wij een gerecht met onze ogen proeven, nog voordat we onze eerste hap nemen. En iedere 'lover of food', van sterrenchef tot enthousiaste hobbykok, weet dat beleving het belangrijkste ingrediënt is. Onze collectie is gemaakt om al onze zintuigen te prikkelen. De rijke kleuren en mooie afwerkingen maken elk gerecht tot een onvergetelijke belevenis.

Productspecificaties

  • Merk: James Cooke
  • Garantietermijn: Geen garantie
  • EAN: 8717522155454
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Vorm: Rond
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Porselein
  • Afmeting (cm): 22x22x22x4,8 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 22.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1388.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten