Intirilife zitkussen set van 4 van vilt in grijs - 31,5 x 2,5 cm - gezellige stoelkussens sierkussens voor binnen buiten

4668636
25.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife zitkussen set van 4 van vilt in grijs - 31,5 x 2,5 cm - gezellige stoelkussens sierkussens voor binnen buiten
25.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife set van 4 zitkussens van vilt

Voeg een vleugje elegantie en comfort toe aan je huis met de Intirilife zitkussenset van 4. Deze veelzijdige zitkussens van hoogwaardig vilt in elegant grijs zijn niet alleen een optisch hoogtepunt, maar bieden ook een uitzonderlijk zitcomfort dankzij de extra dikke en vormvaste vulling. Perfect voor gebruik op stoelen en banken zowel binnen als buiten, bewijzen ze de ideale oplossing te zijn voor eetkamers, tuinen of zelfs concerten en sportevenementen.

De onderhoudsvriendelijke eigenschappen - gemakkelijk wasbaar en robuust - maken deze kussens bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik. Of je ze nu gebruikt als aanvulling op palletkussens of als stijlvol zitmeubel voor je keuken, wachtkamer of andere ruimtes, deze set is even duurzaam als mooi. Met hun hulp voorkom je niet alleen krassen en slijtage op je meubels, maar verhoog je ook de voedselveiligheid door kruisbesmetting te voorkomen.

Ze zijn geschikt voor elke keukenstijl, brengen orde en organisatie in je ruimte en zijn altijd bij de hand wanneer je ze nodig hebt. Het eenvoudige maar geraffineerde ontwerp van de Intirilife zitkussenset verfraait elk interieur en is een must-have voor iedereen die waarde hecht aan een combinatie van functie en stijl.


Intirilife set van 4 zitkussens van vilt in elegant grijs: De ronde stoelkussens combineren vormvaste, extra dikke vulling met een hoogwaardig ontwerp, perfect voor gebruik op stoelen en banken binnen en buiten.

Veelzijdige zitkussens: Als comfortabele zitkussens voor eetkamerstoelen, zachte kussens voor tuinbanken of als comfortabele concert- en stadionkussens - deze set biedt langdurig comfort in veel gebruikssituaties.

Deze stijlvolle vilten stoelkussens van Intirilife zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch omdat ze gemakkelijk afwasbaar zijn en daarom ideaal voor veelvuldig gebruik in de keuken, wachtkamer en nog veel meer.

Hoogwaardige en duurzame materialen zorgen voor blijvend comfort met deze zitkussens en maken ze de perfecte aanvulling op palletkussens of als los zitkussen voor verschillende zitopties.

De set van 4 Intirilife vilten zitkussens biedt een optimale combinatie van functionaliteit en esthetiek dankzij het extra dikke ontwerp en het elegante design, geschikt voor dagelijks gebruik in de meest uiteenlopende ruimtes.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758363793
  • Patroon kussens: Uni
  • Wasbaar: Ja
  • Stijl interieur: Modern
  • Afmeting (cm): 34x34 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten