Intirilife zeepdispenser van glas in oranje met geruit patroon - 310ml inhoud - dispenser

4669264
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife zeepdispenser van glas in oranje met geruit patroon - 310ml inhoud - dispenser
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife zeepdispenser van glas in oranje met geruit patroon - 310ml inhoud - dispenser voor zeepdispenser handzeepdispenser voor keuken badkamer navulbaar met pompje

Intirilife glazen zeepdispenser:

Intirilife presenteert met trots de glazen zeepdispenser met een vleugje luxe en tijdloos design. Deze zeepdispenser is niet alleen een praktisch accessoire voor in huis, maar ook een decoratief hoogtepunt.

De inhoud van 310 ml van deze zeepdispenser zorgt ervoor dat je gemakkelijk je favoriete vloeistoffen zoals zeep, lotion en nog veel meer kunt bijvullen. Het oppervlak is gestructureerd en biedt een antislip effect, wat niet alleen zorgt voor veilig gebruik, maar ook een vleugje elegantie toevoegt.

Het kristalachtige transparante glas in combinatie met de hoogwaardige kunststof pomp in vintage goud-look maakt van deze zeepdispenser een blikvanger in je keuken of badkamer. De kunststof pomp zorgt voor een betrouwbare uitgifte van je vloeistoffen.

Veelzijdigheid is een ander pluspunt van deze zeepdispenser. Hij is perfect voor verschillende vloeistoffen, zoals handzeep, afwasmiddel, afwasmiddel, shampoo, douchegel, lotion, essentiële oliën en zelfs massageolie. Dit maakt het een onmisbaar accessoire in je dagelijks leven.

Deze zeepdispenser is niet alleen functioneel, maar ook een ideaal cadeau. Het combineert hoogwaardige materialen, modern design en vintage charme in een product dat kwaliteit en stijl combineert.

Ervaar de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit met de glazen zeepdispenser van Intirilife. Haal dit tijdloze stukje luxe nu in huis.


Glas ontmoet artistiek geblokt patroon: deze elegante zeepdispenser met een inhoud van 310 ml combineert tijdloze schoonheid met praktische functionaliteit.

Veelzijdige dispenser voor elke ruimte: gebruik hem in de keuken of badkamer - deze navulbare zeepdispenser is perfect voor zeep, lotion, afwasmiddel en nog veel meer.

Kristalhelder en gestructureerd in een vintage gouden stijl: de transparante fles met antislip-effect voegt niet alleen een vleugje luxe toe, maar biedt ook een stevige grip.

Stijlvolle kunststof pomp: De moderne vintage pomp in goudkleurige look geeft deze zeepdispenser net dat beetje extra en maakt er een decoratief hoogtepunt van.

Hoogwaardige opslag voor vloeistoffen: Gebruik het voor handzeep, afwasmiddel, wasmiddel, shampoo, douchegel, lotion, essentiële oliën, massageoliën en meer - een praktisch cadeau dat kwaliteit en stijl combineert.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340985
  • Kleur: Oranje
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 9x8x19 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten