Intirilife zeef 3x keukenzeef - 8 / 12 / 18 cm diameter - roestvrijstalen fijnmazige zeefset voor koken en bakken

4668297
22.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife zeef 3x keukenzeef - 8 / 12 / 18 cm diameter - roestvrijstalen fijnmazige zeefset voor koken en bakken
22.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife zeef 3x keukenzeef - 8 / 12 / 18 cm diameter - roestvrijstalen fijnmazige zeefset voor koken en bakken met draadgreep zeef voor bloem suiker cocktailzeef soepen

Intirilife zeef 3x keukenzeef - 8 / 12 / 18 cm diameter

Intirilife brengt een nieuwe dimensie keukengadgets in huis met deze 3-delige vergietenset. De set bestaat uit drie fijnmazige roestvrijstalen zeven in de maten 8, 12 en 18 cm diameter. Deze zeven zijn ideaal voor het zeven van bloem en suiker, het zeven van rijst en pasta, het afgieten van soepen of zelfs het maken van perfecte cocktails.

Dankzij de stevige constructie met dubbele staaf en het hoogwaardige vakmanschap zijn deze zeven extreem duurzaam en roestvrij. De ultrafijne mazen zorgen ervoor dat zelfs de fijnste poedersuiker effectief gezeefd wordt, terwijl de sterke filter het uitlekken vergemakkelijkt en ervoor zorgt dat er niets doorheen glipt.

Voor eenvoudig schoonmaken zijn alle zeven vaatwasmachinebestendig en dus snel weer klaar voor gebruik. Dankzij het doordachte ontwerp kunnen de zeven ook handig worden opgehangen in de keuken.

Met hun veelzijdigheid en hoge kwaliteit zijn de vergieten van Intirilife onmisbare hulpjes voor elke keuken, die koken en bakken tot een waar plezier maken.


Intirilife presenteert een zeefset bestaande uit drie maten - 8, 12 en 18 cm in diameter - ideaal voor het zeven van bloem, poedersuiker of het zeven van fijne ingrediënten zoals rijst en pasta.

De hoogwaardige Intirilife zeven maken indruk met hun stevige constructie met dubbele spijlen die, samen met de ultrafijne mazen, nauwkeurige en klontvrije zeefresultaten mogelijk maakt.

De Intirilife vergieten zijn gemaakt van roestvrij staal, combineren duurzaamheid met eenvoudig schoonmaken - ze zijn vaatwasmachinebestendig en ondersteunen hygiënisch keukenbeheer.

De veelzijdigheid van de Intirilife zeefjes blijkt uit hun geschiktheid als cocktailzeefjes en soepzeefjes, waardoor ze onmisbaar zijn in de moderne keuken en bar.

De zeefjes van Intirilife, met hun ergonomisch gevormde handvat en de mogelijkheid om ze op te hangen, bieden niet alleen sterke filterprestaties, maar ook een veilig en ruimtebesparend gebruik in elke keukenomgeving.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758363649
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 8x35x18x8 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 8.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten