Intirilife zachte sherpa knuffeldeken in grijs - pluizige warme deken als bankdeken indoor outdoor extra zacht

4668592
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife zachte sherpa knuffeldeken in grijs - pluizige warme deken als bankdeken indoor outdoor extra zacht
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Geniet van ontspannende momenten met onze fluweelzachte knusse deken en creëer een toevluchtsoord voor jezelf en je geliefden dat uitnodigt om te ontspannen. 

Het bijzonder zachte materiaal voelt aangenaam zacht aan op de huid en onze deken nodigt uit om lekker tegenaan te kruipen en te ontspannen. De deken is ideaal om je terug te trekken op bijvoorbeeld de bank, het bed, de kinderkamer of om buiten te gebruiken. 

Het materiaal bestaat uit flanellen fleece en sherpa fleece en meet 200 x 150 cm.

De knusse deken is gemakkelijk schoon te maken in de wasmachine, maar is vanwege het materiaal niet geschikt voor de droogtrommel. 

Je ontvangt een knusse, zachte deken in de klassieke grijze kleur. 


Intirilife pluizige, zachte sherpa deken in een eenvoudige grijze kleur voor dagelijks gebruik. Geniet van knusse momenten met onze aangenaam warme deken en ontspan om nieuwe energie op te doen. De hoogwaardige deken is ideaal voor dagelijks gebruik op de bank, in bed, buiten en natuurlijk op vele andere plaatsen.Door het hoogwaardige en aangenaam zachte materiaal voelt je huid fluweelzacht aan en kun je jezelf en je dierbaren heerlijk verwennen. Het materiaal houdt je behaaglijk en warm en zorgt voor een behaaglijk moment.De deken verfraait je kamer met zijn elegante en tijdloze ontwerp en is perfect als cadeau dankzij het klassieke ontwerp.Het materiaal van de deken is geschikt om zonder problemen in de wasmachine te worden gewassen.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758250840
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 200x150 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten