Intirilife waterfles met geneeskrachtige stenen en grijze tas - aventurijn - 400 ml - fles met edelstenen

4668584
22.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife waterfles met geneeskrachtige stenen en grijze tas - aventurijn - 400 ml - fles met edelstenen
22.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De waterfles bevat speciale helende stenen die hun energetische werking op het water overbrengen om de drinkervaring te verbeteren.

De waterfles heeft een optimale grootte van 400 ml, ideaal om comfortabel onderweg mee te nemen en voldoende water te drinken.

De fles wordt geleverd met een beschermende tas die het glas beschermt tegen stoten en krassen en het veilig en stijlvol maakt.

De waterfles is verkrijgbaar met een verscheidenheid aan edelstenen, waarvan elk een verschillend effect op het lichaam kan hebben, zodat u uw favoriete helende stenen kunt kiezen.

De fles is gemaakt van milieuvriendelijk glasmateriaal, wat het gebruik van plastic flessen vermindert en zo bijdraagt aan een duurzame levensstijl.

Intirilife Glazen drinkfles met helende stenen

Ontdek een unieke en harmonieuze manier om uw drinkervaring te verrijken - onze glazen drinkfles met helende stenen. Deze fascinerende fles combineert modern design met de eeuwenoude wijsheid van edelstenen, om u een bijzondere verbinding met uw water te bieden.

De energetische werking van de speciale helende stenen in de fles wordt overgebracht op het water, waardoor uw drankje een ware traktatie wordt voor lichaam en geest.

Met zijn optimale grootte van 400 ml is de glazen fles perfect geschikt voor onderweg. Of het nu op kantoor, tijdens het sporten of op reis is, hij past gemakkelijk in uw tas en voorziet u altijd van voldoende verfrissend water.

Uw drinkfles wordt vergezeld door een beschermende tas die het glas beschermt tegen stoten en krassen. Hierbij wordt functionaliteit op elegante wijze gecombineerd met een aantrekkelijk design, waardoor u in elke situatie opvalt.

Het bijzondere aan onze drinkflessen is de keuze aan verschillende edelstenen, die bekend staan om hun diverse effecten op het lichaam. Kies uw favoriete helende stenen uit een verscheidenheid aan opties en creëer uw persoonlijke drinkervaring op basis van uw individuele behoeften.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340466
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 7x7x25 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 531.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten