Intirilife voer- en waterdispenser van kunststof in grijs met schep - 2x 3,6 l inhoud - 32 x 18 x 30 cm groot

4669267
32.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife voer- en waterdispenser van kunststof in grijs met schep - 2x 3,6 l inhoud - 32 x 18 x 30 cm groot
32.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife voer- en waterdispenser van kunststof in grijs met schep - 2X 3,6 L inhoud - 32 x 18 x 30 cm groot - Automatische droogvoerautomaat voor katten en hondenvoerstation

Intirilife voer- en waterdispenser met schepje

De Intirilife voer- en waterdispenser is de ideale set voor huisdiereigenaren die hun huisdieren betrouwbaar willen voeden, ook als ze niet thuis zijn. Met een ruime inhoud van 3,6 liter en praktische afmetingen van 32 cm x 18 cm x 30 cm voorziet dit duo in de behoeften van je viervoeters gedurende maximaal een week voor kleine dieren of drie dagen voor grotere rassen.

De set wordt gekenmerkt door een transparant ontwerp waardoor je in één oogopslag kunt zien wanneer het tijd is om bij te vullen. Dankzij de antislip, stabiele basis blijft je huis schoon en blijven de dispensers waar ze moeten zijn - niet omvallen of omstoten.

Het gebruik is heel eenvoudig: vul het bakje met water, schroef het deksel erop, draai het om en plaats het in de houder. Voor voedsel schroef je gewoon het bovenste deksel eraf, vul je het met droogvoer en sluit je het weer. Schoonmaken gaat eenvoudig met zeep en schoon water. Hoewel deze robuuste set van niet-giftig plastic niet geschikt is voor de vaatwasser, heeft hij een grote capaciteit en is hij een perfect cadeau voor moeders en vaders die het welzijn van hun huisdieren serieus nemen.


Intirilife presenteert een set van 2 automatische voer- en drinkautomaten met een royale inhoud van 3,6 liter en afmetingen van 32 cm x 18 cm x 30 cm, ideaal voor het voeren van je huisdieren wanneer je er niet bent, zoals op het werk of op vakantie.

Dankzij het transparante ontwerp van de dispensers kun je de vulhoeveelheden in één oogopslag zien en ervoor zorgen dat je viervoeters zoals katten en honden ongeveer 7 dagen worden gevoed voor kleine huisdieren en tot 3 dagen voor middelgrote huisdieren.

De combinatie van een antislip en stabiele basis zorgt voor een schone omgeving zonder risico op omvallen of omstoten. Deze drinkfontein is gemaakt van robuust, duurzaam kunststof materiaal dat veilig, niet giftig en geurloos is.

De eenvoudige bediening wordt aangevuld door de meegeleverde schep om te vullen en te portioneren. Er is geen stroomaansluiting nodig, dus perfect voor flats, gangen, vrijstaande huizen en flatgebouwen.

De voer- en waterdispenser van Intirilife zijn eenvoudig schoon te maken met zeep en schoon water en bieden een praktische oplossing voor dierenouders die op zoek zijn naar een betrouwbare, niet in de vaatwasser vallende bron van voer en water.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758342279
  • Geschikt voor type huisdier: Hond
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 18x32x18x30 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 18.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten