Intirilife taartplateau van porselein 3 niveaus - serveerplateau taartstandaard voor taarten, muffins, fruit en nog

4668535
23.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife taartplateau van porselein 3 niveaus - serveerplateau taartstandaard voor taarten, muffins, fruit en nog
23.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Torsten standaard met 3 planken is perfect om je zelfgemaakte gerechten op te presenteren. Het combineert elegantie en organisatie. Hij is ideaal voor eten en is een echte blikvanger.

De etagère is de perfecte metgezel voor je feestelijke gelegenheden, zodat je je eten op een heel nieuw niveau kunt presenteren.

De vele gebruiksmogelijkheden maken de etagère bijzonder praktisch en veelzijdig. Of het nu gaat om voedsel zoals cake, muffins of fruit en andere items. Er is voor alles een plek en ze worden allemaal perfect gepresenteerd.

De etagere is stabiel en tegelijkertijd heel gemakkelijk uit elkaar te halen voor praktische opslag. Dit betekent dat hij ook snel weer in elkaar gezet kan worden.

De totale hoogte van de etagère is 31 cm. De afzonderlijke platen hebben een diameter van 15,2 cm, 20,3 cm en 26,6 cm. De hele etagere weegt ongeveer 1,5 kg.


Intirilife taartplateau van porselein is de ideale keukenhulp en het perfecte accessoire voor je gerechten. De etagere van hoge kwaliteit is een echte blikvanger en maakt het schikken en opmaken van je zelfgemaakte gerechten zo eenvoudig. De etagere is bijzonder veelzijdig en kan worden gebruikt voor muffins, cupcakes en andere lekkernijen. Dit maakt de etagère de perfecte accessoire, vooral voor feestelijke gelegenheden. De etagère is gemakkelijk uit elkaar te halen en kan daarom heel eenvoudig worden opgeborgen. De etagere bestaat uit 3 platen die in de vaatwasser gereinigd kunnen worden en de stang met de praktische houder aan de bovenkant is gemaakt van roestvrij staal.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758250772
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Porselein
  • Afmeting (cm): 27x27x37 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten