Intirilife taartplateau draaibare taartstandaard met anti-slip basis in roze - 30 x 10 cm - bord voor taarten

4736036
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
3,3 Sterren
Intirilife taartplateau draaibare taartstandaard met anti-slip basis in roze - 30 x 10 cm - bord voor taarten
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife taartplateau draaibare taartstandaard met anti-slip basis in roze - 30 x 10 cm - bord voor taarten rond serveerbord voor gebak

Intirilife roterende taartstandaard met anti-slip basis

Ontdek de kunst van de perfecte presentatie met de roterende taartstandaard van Intirilife. Elk gebak wordt een visueel genot op dit elegante draaiplateau. Met een diameter van 30 cm en een hoogte van 10 cm biedt dit plateau voldoende ruimte voor je creatieve cakecreaties, caketorens en uitgebreide cakepops. Het is gemaakt van hoogwaardig glas in charmante retrokleuren, past naadloos in elke keukeninrichting en maakt het aanbrengen van glazuur en decoraties kinderspel.

De stevige constructie garandeert duurzaamheid en een stabiele basis bij het draaien, terwijl de anti-slip basis zorgt voor veiligheid, zelfs als het decoreren een beetje levendig wordt. Gemakkelijk schoon te maken en te hanteren, deze taartplaat is een onmisbaar accessoire voor elke hobbybakker en een chique aanvulling voor professionele banketbakkers.

Intirilife combineert traditie en moderniteit - het gebaksbord is niet alleen een praktisch hulpje, maar ook een stijlvol element op elke salontafel. Je baksels verdienen het beste en met deze draaibare taartschaal van Intirilife wordt elk stuk een hoogtepunt. Laat je overtuigen door de kwaliteit en functionaliteit en til je baksels naar een hoger niveau.


Intirilife presenteert een prachtige, draaibare cakeschotel met een diameter van 30 cm en een hoogte van 10 cm - perfect voor de stijlvolle presentatie van taarten, caketaarten en cakepops.

Eersteklas vakmanschap ontmoet functionaliteit: het roterende glazen blad van Intirilife maakt decoreren en serveren eenvoudig, gecombineerd met een anti-slip basis in retro kleuren.

Met de hoogwaardige glazen schaal van Intirilife wordt elke taartdecoratie een blikvanger. De schaal is gemakkelijk schoon te maken en past naadloos in elke moderne of klassieke keuken.

Intirilife biedt het ideale podium voor je desserts met deze hoogwaardige, draaibare taartplaat - robuust als hij staat en zacht als hij draait, voor de perfecte decoratie van elke laag.

Elk gebak wordt een blikvanger: de draaischijffunctie van de Intirilife taartplaat maakt het gemakkelijker om glazuur en decoraties gelijkmatig aan te brengen - een must voor elke bakliefhebber.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340169
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 30x30x10 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen