Intirilife taartplateau, taartstandaard met gouden voet en marmeren plaat - 20 x 11.3 cm - bord, schaal voor taarten

4668534
26.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife taartplateau, taartstandaard met gouden voet en marmeren plaat - 20 x 11.3 cm - bord, schaal voor taarten
26.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De hoogwaardige plaat met een diameter van 20 cm biedt voldoende ruimte voor taarten, gebak en meer. Het natuurlijke marmer voegt een vleugje luxe toe aan elke gelegenheid.

De stevige metalen voet in glanzend goud zorgt niet alleen voor een stijlvol ontwerp, maar garandeert ook maximale stabiliteit. Perfect voor het elegant presenteren van uw bakcreaties.

Het gladde oppervlak van de marmeren plaat is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook bijzonder makkelijk te reinigen. Een vochtige doek is voldoende voor snelle verzorging.

Dankzij de stevige metalen voet blijft de taartstandaard altijd stabiel en antislip. Ideaal voor bruiloften, verjaardagsfeesten of andere feestelijke gelegenheden.

Montage: schroef uit de marmeren plaat draaien, voet tegen de marmeren plaat houden, schroef weer in het gat plaatsen en indraaien.

Intirilife Taartstandaard met marmeren bovenkant en gouden basis

Stel je eens voor hoe indrukwekkend je taarten, cupcakes en gebak eruit zouden zien op onze taartstandaard met marmeren bovenkant en gouden basis. Dit juweeltje combineert functionaliteit en esthetiek om elegant te pronken met je bakkunsten.

De marmeren plaat van hoge kwaliteit is de ster van deze taartstandaard. Met een diameter van 20 cm biedt hij genoeg ruimte om je zoete of hartige creaties optimaal te presenteren. Het natuurlijke marmer voegt een vleugje luxe en elegantie toe dat zeker in het oog springt.

De standaard van stevig metaal in glanzend goud geeft de taartstandaard een luxe uitstraling. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk; de metalen basis is ontworpen om maximale stabiliteit te bieden. Je kunt er dus zeker van zijn dat je taarten en gebak veilig en stijlvol gepresenteerd worden.

Een ander voordeel van deze taartstandaard is dat hij gemakkelijk schoon te maken is. Het gladde oppervlak van het marmeren blad is gemakkelijk schoon te maken; een vochtige doek is genoeg om vlekken of kruimels moeiteloos te verwijderen.

Of je nu een formeel of informeel evenement organiseert, deze taartstandaard is de perfecte keuze. Kortom, onze taartstandaard is meer dan alleen een praktisch keukengerei; het is een statement van stijl en elegantie dat je bakkunsten in het beste licht zal zetten.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340343
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Marmer
  • Afmeting (cm): 20x20x12 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten