Intirilife snijplank hout & marmer wit 35 x 18 x 1.5 cm - keukenplank, serveerplank met handvat voor brood kaas

4671100
26.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife snijplank hout & marmer wit 35 x 18 x 1.5 cm - keukenplank, serveerplank met handvat voor brood kaas
26.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife snijplank hout & marmer

Intirilife presenteert een meesterwerk van keukenesthetiek met de snij- en serveerplank van zwart marmer en hout. Met zijn afmetingen van 35 x 18 x 1,5 cm combineert hij functionaliteit met een uitzonderlijk elegant ontwerp. Deze plank is een echte allrounder: hij dient niet alleen als stevige basis voor snijwerk, maar verandert bij elke gelegenheid in een stijlvolle serveerplank.

Of het nu voor kaas, brood of fingerfood is, de combinatie van zwart marmer en warme houttinten maakt het tot het hoogtepunt van elke tafelsetting. De praktische en esthetische integratie van een handvat maakt het niet alleen makkelijker om te vervoeren, maar stelt je ook in staat om de plank als decoratief element in je keuken te presenteren.

De plank is net zo makkelijk schoon te maken als te gebruiken. Een vochtige doek volstaat om de oppervlakken schoon te maken en mooi te houden. Het brede handvat maakt de plank gemakkelijk te hanteren en te serveren, waardoor het ideaal is als cadeau voor stijlbewuste mensen. Met deze snijplank van Intirilife koop je niet zomaar een keukengerei, maar een stukje levenskwaliteit dat functie en vorm op een unieke manier combineert.


Deze Intirilife snijplank is meesterlijk gemaakt en combineert fijn wit marmer met echt hout voor een hoogwaardig, duurzaam en stijlvol oppervlak voor alle snij- en serveerbehoeften.

Het elegante ontwerp dient niet alleen als een praktisch keukenbord, maar ook als een prachtig dienblad voor kaasarrangementen, hapjes en andere culinaire hoogstandjes.

De Intirilife snijplank wordt geleverd met een ergonomisch ontworpen handvat, dat niet alleen zorgt voor een comfortabele hantering, maar ook de mogelijkheid biedt om de plank stijlvol op te hangen als decoratief element in de keuken.

Schoonmaken is bijzonder eenvoudig dankzij het gladde oppervlak: afvegen met een vochtige doek volstaat om de natuurlijke schoonheid en hygiëne van de plank te behouden.

Dankzij het brede handvat kun je de snijplank gemakkelijk vervoeren van kamer naar kamer, waardoor hij ideaal is om te serveren en een waardevol cadeau-idee is.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758362444
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 35x18x2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten