Intirilife slee 3 stuks in blauw, groen en roze - sneeuwlepel popo slide sneeuwlepel met handgrepen voor sleeën lepel

4671588
22.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife slee 3 stuks in blauw, groen en roze - sneeuwlepel popo slide sneeuwlepel met handgrepen voor sleeën lepel
22.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife slee 3 stuks in blauw, groen en roze - sneeuwlepel popo slide sneeuwlepel met handgrepen voor sleeën lepel in set Porutsche Bob

Intirilife sleeën 3 stuks

Bereid je voor op onbeperkt rodelplezier met de Intirilife set van 3 sleeën. Elke set bestaat uit drie sleeën in levendige blauwe, groene en roze kleuren die het winterlandschap zullen opfleuren. Met een lengte van 56 cm, een breedte van 37 cm en een hoogte van 4 cm zijn deze sleeën ideaal voor alle leeftijden, van opgewonden kinderen tot avontuurlijke volwassenen.

De sleeën, ook wel popo glijbanen of sneeuwlepels genoemd, zijn gemaakt van stevig, robuust materiaal en hebben een gladde onderkant die een snelle en spannende glijbaan garandeert. Elke sneeuwglijbaan is uitgerust met ergonomische handgrepen die zorgen voor een stevige grip tijdens de snelle afdaling.

Het compacte ontwerp maakt de sleeën gemakkelijk op te bergen en te vervoeren, zodat ze moeiteloos meegenomen kunnen worden op een wintervakantie of naar de volgende heuvel om de hoek. Bovendien is er geen montage nodig; de sleeën zijn meteen klaar voor gebruik.

Deze sleeën zijn niet alleen bestand tegen de kou, maar ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze een praktische metgezel zijn voor elke sneeuwtocht. Of het nu gaat om een spontane rodelpartij of een geplande skivakantie, de Intirilife sleeënset belooft plezier en spanning voor het hele gezin.


Intirilife presenteert een kleurrijke set van 3 sleeën in blauw, groen en roze, perfect voor winterse avonturen; met een lengte van 56 cm, een breedte van 37 cm en een hoogte van 4 cm is hij geschikt voor alle leeftijden.

De popo glijbaan van Intirilife met een gladde onderkant zorgt voor snel glijden en opwindend plezier in de sneeuw - robuust materiaal garandeert duurzaamheid en ongebreidelde rodelactie.

Ergonomische handgrepen zorgen voor een stevige grip op deze sneeuwglijbanen, waardoor ze ideaal zijn voor snel rodelplezier tijdens de wintervakantie - geen montage nodig, begin meteen te glijden.

Deze compacte en makkelijk te vervoeren sneeuwlepels passen in elke auto of kast, zijn bestand tegen de kou en zijn meteen weer klaar voor gebruik dankzij hun eenvoudige reiniging.

Of het nu leuk sleeën is met de kinderen of een snelle afdaling voor volwassenen - de Intirilife slee set belooft plezier voor het hele gezin op elke skivakantie en op elke rodelbaan.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758363823
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 56x37x4 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten