Intirilife sieradendoos met 4 draaibare niveaus in wit - 10 x 11 cm - sieradenkistje voor dames meisjes 360 grad

4668749
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife sieradendoos met 4 draaibare niveaus in wit - 10 x 11 cm - sieradenkistje voor dames meisjes 360 grad
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife sieradendoos met 4 draaibare niveaus in wit - 10 x 11 cm - Sieradenkistje voor dames meisjes 360 graden opbergruimte

Intirilife juwelendoos met 4 draaibare niveaus:

Ontdek de sieradendoos van Intirilife, die uw sieradencollectie stijlvol organiseert met zijn moderne ontwerp en vier draaibare niveaus voor 360 graden toegang. Deze kleine, maar ruime doos biedt genoeg ruimte voor uw ringen, armbanden en kettingen, waarbij elk niveau een georganiseerde en nette opslag biedt. Ook je favoriete make-up producten vinden hier een elegante plek.

Speciaal ontworpen voor juwelen- en beautyliefhebbers is deze roterende schatkist niet alleen een blikvanger op de kaptafel, maar ook een praktische reisgenoot dankzij de draagbaarheid. De sieradenkist beschermt je sieraden niet alleen tegen stof, maar ook tegen krassen dankzij de geïntegreerde vilten matten op elk niveau.

Compact in formaat, de doos is gemakkelijk te vervoeren, terwijl het draaimechanisme zorgt voor snelle toegang tot alle sieraden. Deze juwelendoos is niet alleen een verrijking voor je eigen collectie, maar ook een ideaal cadeau voor wie ordelijk en mooi opbergen belangrijk vindt. Een must-have voor een georganiseerde en elegante sieraden- en beautyervaring.

De Intirilife juwelendoos heeft een modern ontwerp met vier draaibare niveaus, 360 graden toegang tot oorbellen, ringen, armbanden en kettingen. Klein, ruim met veel ruimte.

Ideaal voor het geordend opbergen van alle soorten sieraden: elk niveau van het 360 graden doosje houdt je oorbellen, ringen en andere schatten georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk, en kan ook worden gebruikt als organiser voor make-up producten.

Perfect voor meisjes en dames die dol zijn op hun juwelenverzamelingen - deze schatkist is niet alleen draaibaar maar ook draagbaar, waardoor je hem in een handomdraai meeneemt op reis.

De Intirilife juwelendoos is een geweldig accessoire voor elke kaptafel, houdt je juwelen stofvrij en is gemakkelijk schoon te maken dankzij de gladde oppervlakken, terwijl een vilten mat op elk niveau bescherming biedt voor de juwelen.

Met zijn compacte formaat en draaimechanisme is deze juwelendoos het ideale cadeau voor juwelenliefhebbers die waarde hechten aan orde en overzicht.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758341166
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 10x10x11 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten