Intirilife sieradendoos met 3 lades in beige - 23,5 x 15 x 10,5 cm opbergdoos voor ringen armbanden oorbellen kettingen

4668748
22.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife sieradendoos met 3 lades in beige - 23,5 x 15 x 10,5 cm opbergdoos voor ringen armbanden oorbellen kettingen
22.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife sieradendoos met 3 lades in beige - 23,5 x 15 x 10,5 cm - Sieradendoos voor ringen armbanden oorbellen kettingen opbergdoos organizer sieradenzakje

Intirilife sieradendoos met 3 laden

Ontdek de elegante manier om uw sieraden te organiseren - met de Intirilife juwelendoos. Deze prachtige juwelendoos heeft een elegant ontwerp en is uitgerust met drie ruime lades die worden aangevuld met transparante deksels. Zo kunt u altijd uw ringen, kettingen, armbanden en oorbellen bijhouden en ze tegelijkertijd beschermen tegen stof.

Met drie uitneembare compartimenten speciaal ontworpen voor verschillende sieraden, biedt de doos royale opbergruimte en zorgt ervoor dat elk sieraad zijn eigen veilige plek heeft. De luxe uitstraling wordt gecompleteerd door elegante ladeknoppen, die niet alleen een visueel hoogtepunt zijn, maar het ook makkelijker maken om de lades te openen.

De juwelendoos is verrassend licht en draagbaar. Hij past perfect op ladekastjes of nachtkastjes en past naadloos in de sfeer van je badkamer of slaapkamer. Eenvoudig schoonmaken - een vochtige doek is voldoende - maakt het onderhoud kinderspel.

Intirilife weet hoe het functionaliteit met luxe charme moet combineren. Deze juwelendoos is niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een sieraad voor elk huis. Laat je verleiden door de kwaliteit en het design die elk huis zullen verrijken.


Intirilife sieradendoos met 3 lades: Elegant design en transparant deksel voor een beter overzicht van je ringen, kettingen en armbanden. Het deksel beschermt uw sieraden ook tegen stof en zorgt ervoor dat u uw favoriete sieraden in één oogopslag kunt zien.

Met 3 uitneembare compartimenten biedt de sieradenopberger veel ruimte voor oorbellen en andere sieraden - ideaal om op te bergen en snel bij te kunnen. Elk vakje is apart ontworpen om verschillende soorten sieraden in op te bergen en veilig te bewaren.

Een luxueuze uitstraling en elegante ladeknoppen maken de juwelendoos tot een blikvanger op commodes, in de badkamer of op het nachtkastje. De fijne knoppen benadrukken niet alleen de schoonheid van je sieraden, maar maken het ook makkelijker om de lades te openen.

De juwelendoos is licht en draagbaar, waardoor het de perfecte keuze is voor stijlbewuste organisatoren, en is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Dankzij het onderhoudsvriendelijke materiaal kan de doos snel en eenvoudig worden onderhouden.

Intirilife combineert functionaliteit met luxueuze charme in deze juwelendoos en creëert een opbergruimte en visuele verrijking voor uw huis. De royale ruimte organiseert niet alleen effectief, maar presenteert uw sieraden ook aantrekkelijk.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758364431
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 24x15x11 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten