Intirilife set van 3 opbergmanden, organisator in roze met hartpatch - 24 x 14 / 22 x 12.5 / 19 x 10 cm

4669101
25.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife set van 3 opbergmanden, organisator in roze met hartpatch - 24 x 14 / 22 x 12.5 / 19 x 10 cm
25.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bevat een grote, middelgrote en kleine mand met diameters van 24 cm, 22 cm en 19 cm, geschikt voor verschillende opbergbehoeften.

Gemaakt van stevig katoenbreisel voor een duurzame en flexibele opbergoplossing.

De manden komen in een aantrekkelijke Roze en zijn voorzien van een kleine witte hartvormige patch, die elke ruimte een warme toets geeft.

De manden zijn stapelbaar en kunnen eenvoudig in elkaar worden gestoken wanneer ze niet worden gebruikt, om ruimte te besparen.

Ideaal voor het opbergen van kleine spullen zoals speelgoed, cosmetica, schrijfwaren en meer, zowel in de kinderkamer als in de woonruimte.

Intirilife 3-delige set opbergmanden in roze met hartmotief

Op zoek naar een stijlvolle en functionele oplossing voor je huis? Ontdek onze 3-delige set opbergmanden die design en functionaliteit in één bieden.

Onze set bestaat uit drie manden van verschillende afmetingen die perfect kunnen worden geïntegreerd in elke kamer. Met diameters van 24 cm, 22 cm en 19 cm bieden ze genoeg ruimte voor al je opbergbehoeften zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Stel je eens voor hoe deze elegante roze manden je huis kunnen verfraaien. Ze zijn niet alleen heel praktisch, maar ook een echte blikvanger. En het mooiste? Elke mand is versierd met een klein wit hartmotief dat een speciaal tintje aan je huis geeft.

Aarzel niet en grijp hem nu! Profiteer van de hoogwaardige afwerking van gebreid katoen, dat niet alleen duurzaam maar ook flexibel is. En als ze niet in gebruik zijn, kunnen de manden eenvoudig in elkaar worden geschoven om ruimte te besparen. Ideaal voor speelgoed, cosmetica, schrijfwaren en nog veel meer. Geef je huis nu dat beetje extra met deze veelzijdige 3-delige manden set!

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758333758
  • Aantal stuks in verpakking: 3
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 24x24x14 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 679.0
  • Doelgroep: Volwassenen

Beoordelingen

Gesponsorde producten