Intirilife servetringen 6 stuks van roestvrij staal in zilver - 4,5 x 3 cm - servethouderset servetgesp driehoekpatroon

4668736
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife servetringen 6 stuks van roestvrij staal in zilver - 4,5 x 3 cm - servethouderset servetgesp driehoekpatroon
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife servetringen 6 stuks van roestvrij staal in zilver - 4,5 x 3 cm - servethouderset servetgesp driehoekpatroon tafeldecoratie servetdecoratieset

Intirilife servetringen 6 stuks gemaakt van RVS:

Intirilife presenteert een exclusieve set van 6 servetringen die elegantie en functionaliteit aan uw eettafel zullen brengen. Met een diameter van 4,5 cm en een hoogte van 3 cm zijn deze servethouders de perfecte maat voor standaard servetten en passen ze met hun eenvoudige elegantie bij elke tafelsetting. Deze servetringen zijn gemaakt van hoogwaardig, roestvrij staal en beloven niet alleen duurzaamheid en stevigheid, maar ook moeiteloos schoonmaken - een vochtige doek is alles wat nodig is voor de glans.

Het moderne, geometrische ontwerp met een delicaat uitgehold driehoekspatroon en het glad gepolijste oppervlak in elegante kleuren geven deze ringen een tijdloze esthetiek die ideaal is voor zowel dagelijkse maaltijden als speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en kerstfeesten. Deze veelzijdige servetgespen zijn niet alleen praktische hulpmiddelen, maar ook een decoratief statement dat de aandacht van uw gasten zal trekken.

Met deze servetringen van Intirilife weet u zeker dat u een keuze maakt die stijl en kwaliteit moeiteloos combineert. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale feesten en vieringen, deze set is een must-have voor elk huishouden en een uitstekend cadeau voor elke gelegenheid. Voeg een glanzend accent toe aan je tafel met Intirilife!


Intirilife servetringen in een set van 6, met liefde gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal - met een productgrootte van 4,5 cm in diameter en een hoogte van 3 cm, ideaal voor je eettafel.

Deze servetringen glanzen in elegante kleuren, zijn glad gepolijst en maken indruk met hun robuuste, geometrische ontwerp - een stijlvolle decoratie voor elke tafel.

Perfect voor linnen servetten van standaardformaat of papieren wegwerpservetten. De servethouders met uitgehold driehoekpatroon van Intirilife zijn een prachtige aanvulling op bruiloften, verjaardagen en feesten.

Gegarandeerd gemakkelijk schoonmaken: Afspoelen met water en poetsen met een doekje om het uniforme ontwerp van het metalen gaas en de geweldige glans van de Intirilife servetgespen te behouden.

Veelzijdig voor alle feesten; deze servetringen zijn een must voor elke feesttafel - van Kerstmis tot exclusieve etentjes. Deze set servetringen voegt een speciaal tintje toe aan elke gedekte tafel.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758363946
  • Aantal stuks in verpakking: 6
  • Vorm: Rond
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 4,5x5x5x3 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 4.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten