Intirilife schoenenrek 3 stuks van kunststof in zwart - 35 x 27,5 x 3 cm - schoenen lekbak schoenenmat schoenenbak

4668282
22.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife schoenenrek 3 stuks van kunststof in zwart - 35 x 27,5 x 3 cm - schoenen lekbak schoenenmat schoenenbak
22.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife schoenenrek 3 stuks van kunststof in zwart - 35 x 27,5 x 3 cm - schoenen lekbak schoenenmat schoenenbak met opstaande rand, voor natte en vieze schoenen in regen of sneeuw

Intirilife schoenenrek 3 stuks

Intirilife presenteert de ideale oplossing voor een schoon en opgeruimd huis: het schoenenrek set van 3, perfect voor natte en vuile schoenen. Gemaakt van hoogwaardig kunststof in een elegante zwarte kleur zijn deze schoenenrekken niet alleen praktisch, maar ook een stijlvol accessoire voor elke entree. De opstaande rand van de schoenmatten zorgt ervoor dat vuil en vocht veilig worden opgevangen en beschermt je vloer tegen vlekken en vocht.

Voor winterlaarzen na een wandeling in de sneeuw, wandelschoenen na een regenachtige excursie of als stijlvolle plank voor bloempotten - deze schoenenrekken zijn veelzijdig. Ze zijn ook ideaal als voermat voor huisdieren of als beschermende ondergrond in de kofferbak.

Schoonmaken is heel eenvoudig: veeg ze gewoon schoon en ze zijn klaar voor het volgende gebruik. Duurzaamheid en een tijdloos ontwerp maken deze schoenenrekken tot een onmisbare hulp in je dagelijks leven. Met deze set van Intirilife blijven je kamers vlekkeloos en uitnodigend, wat voor weer het ook is.


Intirilife schoenenbak in een praktische set van 3 - ideaal voor gebruik in regen of sneeuw. De opstaande rand vangt water en vuil op, houdt je laarzen droog en ondersteunt een schoon huis.

Dankzij het tijdloze ontwerp past de zwarte schoenmat van duurzaam kunststof in elke woonruimte, hal of naast de terrasdeur en biedt het een esthetische oplossing voor natte schoenen.

Gemakkelijk schoon te maken en waterafstotend: dit Intirilife schoenenrek maakt het schoonmaken van vuile wandelschoenen kinderspel en beschermt je vloer op betrouwbare wijze.

Een veelzijdige helper: Naast zijn functie als schoenenopvangbak is hij ook perfect als basis voor dierenvoer, bloempotten of in de kofferbak - een echte allrounder voor in huis.

De robuuste set is niet alleen geschikt voor de winter, maar ook voor kampeeravonturen en is een must voor iedereen die waarde hecht aan een goed onderhouden huis.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758331778
  • Aantal stuks in verpakking: 3
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 35x28x5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten