Intirilife rubberen hondenbal 7 cm in knalrood – hondenbal huisdier speelgoed met 7 cm diameter ideaal voor tandreinigin

4669667
16.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife rubberen hondenbal 7 cm in knalrood – hondenbal huisdier speelgoed met 7 cm diameter ideaal voor tandreinigin
16.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

ONTWERP: Met zijn felle kleur is deze werpbal een echte blikvanger en zal hij de aandacht van je viervoeter trekken. Of je nu wilt spelen of kauwen - dit speeltje laat het hart van je hond sneller kloppen!

FUNCTIE: De hondenspeelbal geeft je viervoeter niet alleen veel plezier, maar reinigt ook hun tanden. Omdat de bal op water drijft, is hij ook ideaal als waterspeeltje.

MATERIAAL: De bal is gemaakt van bijtbestendig TPR (thermoplastisch rubber). Het materiaal is geurloos en slijtvast - voor lang en zorgeloos speelplezier voor je lieveling!

KWALITEIT: Het slijtvaste materiaal zorgt ervoor dat het speeltje niet binnen een paar seconden kapot is. Je viervoeter zal lang plezier hebben van deze hondenbal!

DIVERSEN: Alleen de hondenbal wordt meegeleverd.


Hondenbal speeltje met een diameter van 7 cm, ideaal voor het reinigen van tanden - bijtvast, geurloos, bestendig, drijft op water

Deze rubberen hondenbal kan tegen een stootje en raakt niet snel kwijt dankzij de felle kleuren! Het is het perfecte tijdverdrijf voor je viervoeter - of je de bal nu gooit, rolt, in het water gooit of je hond de vrije loop laat om stoom af te blazen - dit speeltje verveelt nooit en zorgt voor uren speelplezier!

Geef je geliefde huisdier een nieuw favoriet speeltje cadeau!

- Robuust en bijtbestendig
- Geen giftige stoffen
- Drijft op water
- Bevordert gebitsverzorging
- Perfect formaat

Stimuleer het speelplezier, de intelligentie en de gebitsverzorging van uw hond met deze veelzijdige rubberen bal!

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758038875
  • Geschikt voor type huisdier: Hond Kat
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Rubber
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 207.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten