Intirilife roestvrijstalen melkkannetje om melk op te schuimen - 350 ml - baristakan

4668532
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife roestvrijstalen melkkannetje om melk op te schuimen - 350 ml - baristakan
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Gemaakt van stevig en duurzaam roestvrij staal, is dit melkkannetje van hoge kwaliteit en biedt het langdurig gebruik.

Het melkkannetje is speciaal ontworpen voor het bereiden van perfect opgeschuimde melk. Of je nu een cappuccino, latte macchiato of warme chocolademelk wilt maken, dit kannetje is er perfect voor geschikt.

Met een inhoud van 350 ml biedt het melkkannetje voldoende ruimte om de gewenste hoeveelheid melk op te schuimen. Je kunt meerdere kopjes koffie of cappuccino in één keer maken zonder steeds bij te hoeven vullen.

Het kannetje heeft een speciaal ontwerp dat een nauwkeurige gietcontrole mogelijk maakt. Hierdoor kun je moeiteloos indrukwekkende patronen in het melkschuim creëren en je koffiespecialiteiten een professionele uitstraling geven.

Het melkkannetje is niet alleen geschikt voor professioneel gebruik in cafés en restaurants, maar ook perfect voor thuisgebruik. Het stelt je in staat om je koffiedranken te presenteren als een barista en je gasten een indrukwekkende smaak- en esthetische ervaring te bieden.

Intirilife Roestvrijstalen Melkschuimkannetje, 350 ml

Ontdek het hoogwaardige roestvrijstalen melkschuimkannetje, speciaal ontworpen voor het bereiden van perfect opgeschuimde melk. Met een ruime inhoud van 350 ml biedt het voldoende ruimte om in één keer meerdere heerlijke kopjes koffie, cappuccino of warme chocolademelk te bereiden.

Het melkschuimkannetje valt op door zijn elegante ontwerp van een baristakan, waarmee u nauwkeurig kunt schenken. Creëer moeiteloos adembenemende patronen in het melkschuim en maak indruk op uw gasten met een professionele presentatie.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, garandeert het kannetje een lange levensduur en gemakkelijk schoonmaken. De stevige constructie zorgt voor betrouwbaar gebruik, zowel in professionele cafés als thuis.

Dit veelzijdige melkschuimkannetje zal zowel koffieliefhebbers als barista's enthousiast maken. Voeg een vleugje verfijning en creativiteit toe aan uw drankjes. Of u nu een latte macchiato, romige cappuccino of een warme chocolademelk wilt bereiden - dit melkschuimkannetje is de ideale metgezel.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758320956
  • BPA-vrij: Ja
  • Inhoud in liters: 350.0
  • Anti druppel: Ja
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 7,8x11x8x10 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 7.8
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 160.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten