Intirilife professionele bruine pizzasnijder, mezzaluna-mes met roestvrijstalen lemmet - 35.3 x 10.8 x 5 cm

4668296
20.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife professionele bruine pizzasnijder, mezzaluna-mes met roestvrijstalen lemmet - 35.3 x 10.8 x 5 cm
20.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Groot pizzames voor professionals en hobbykoks: Met een afmeting van 35.3x10.8x5 cm is de pizzasnijder ideaal voor grote, ronde pizza's en bakplaatpizza's.

Roestvrijstalen mes voor precies snijden: Het scherpe mes van roestvrij staal maakt snel en precies snijden van pizza en andere voedingsmiddelen mogelijk.

Veelzijdig inzetbaar: Naast het snijden van pizza is de pizzasnijder ook geschikt als kruidenmes of hakmes voor groenten en kruiden.

Inclusief mesbeschermer: De mesbeschermer zorgt voor een veilige opslag van de pizzasnijder en beschermt het scherpe mes tegen beschadigingen.

Hoogwaardige kwaliteit: De pizzasnijder is gemaakt van robuust roestvrij staal en overtuigt door zijn hoogwaardige afwerking en duurzaamheid.

Intirilife Professionele pizzasnijder met roestvrijstalen mes en mesbeschermer

Ervaar de perfecte pizzasmaak met onze pizzasnijder! Of je nu een professional of een hobbykok bent, met ons grote pizzames snijd je moeiteloos grote, ronde pizza's en plaatpizza's in perfecte stukken.

Het scherpe roestvrijstalen mes maakt snel en nauwkeurig snijden van pizza en ander voedsel mogelijk. Maar dat is niet alles: onze pizzasnijder is ook veelzijdig inzetbaar als kruidenmes of hakmes voor groenten en kruiden.

Met een afmeting van 35,3 x 10,8 x 5 cm en een mesbeschermer is de pizzasnijder niet alleen handig, maar ook veilig in gebruik. De mesbeschermer zorgt voor een veilige opslag van de pizzasnijder en beschermt het scherpe mes tegen beschadigingen.

Onze pizzasnijder overtuigt door zijn hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Hij is gemaakt van robuust roestvrij staal en perfect afgewerkt. Zo zul je lang plezier hebben van deze keukenhulp.

Of je nu een grote, ronde pizza of een plaatpizza wilt snijden, onze pizzasnijder is het ideale gereedschap hiervoor. Haal nu onze pizzasnijder in huis en ervaar perfecte pizzasmaak!

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758320819
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 36x11x2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten