Intirilife pepermolen met keramische molen in zwart hout - 50 cm hoog - klassieke handmatige kruidenmolen

4668719
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife pepermolen met keramische molen in zwart hout - 50 cm hoog - klassieke handmatige kruidenmolen
34.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife pepermolen met keramische molen in zwart hout

Intirilife breidt je keukengerei uit met een peper- en zoutmolen die niet alleen opvalt door zijn indrukwekkende 50 cm hoge, klassieke houten ontwerp, maar ook door de diepzwarte afwerking die stijl en elegantie brengt in elk keukenlandschap. Het hoogwaardige keramische maalmechanisme van deze kruidenmolen is duurzaam en betrouwbaar doordat het constant geur- en smaakloos blijft en de kwaliteit van je specerijen onaangetast laat.

De Intirilife molen is uitgerust met een precieze, instelbare maalinstelling, zodat je de perfecte consistentie kunt kiezen van fijngemalen peper voor delicate sauzen tot grof zout voor je steaks voor fijnproevers. Deze flexibiliteit maakt het een onmisbaar hulpmiddel voor experimentele koks en liefhebbers van traditionele recepten.

Intirilife hecht bijzonder veel belang aan onderhoudsgemak. De molen kan gemakkelijk worden gedemonteerd in afzonderlijke onderdelen om te worden gereinigd, zodat resten efficiënt kunnen worden verwijderd, zodat de molen klaar is voor het volgende gebruik en de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

De handmatige bediening van de slijpmachine is goed doordacht en gebruiksvriendelijk ontworpen. Een zachte draaibeweging activeert het robuuste maalmechanisme, dat dankzij de keramische constructie nooit gaat roesten en daardoor altijd onberispelijke prestaties levert.


Intirilife presenteert een peper- en zoutmolen die zowel visueel als functioneel indruk maakt met zijn klassieke houten ontwerp van 50 cm. De elegante afwerking past harmonieus in elk keukeninterieur.

De precieze keramische molen van de kruidenmolen is niet alleen duurzaam, maar ook geur- en smaakloos, waardoor het aroma van de specerijen puur en onvervalst blijft.

Met de instelbare maling kan de korrelgrootte nauwkeurig worden ingesteld van fijn tot grof, ideaal voor een breed scala aan culinaire creaties, van verfijnde sauzen tot rustieke marinades.

De Intirilife molen is bijzonder eenvoudig te reinigen dankzij de eenvoudige demontage. De afzonderlijke onderdelen kunnen gemakkelijk worden afgeborsteld, waardoor hygiënisch en ongecompliceerd onderhoud na elk gebruik mogelijk is.

De handmatige bediening met een zachte draaibeweging zorgt voor een moeiteloze en comfortabele maalervaring. De robuuste keramische molen roest niet en belooft een langdurige en betrouwbare werking.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758557765
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Instelbare maalgraad: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 7,5x8x8x50 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 7.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten