Intirilife penseelhouder voor make-up kwasten van ijzer en glas in goud - 10,2 x 11,4 cm - houder opbergorganiser

4668428
20.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife penseelhouder voor make-up kwasten van ijzer en glas in goud - 10,2 x 11,4 cm - houder opbergorganiser
20.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife penseelhouder voor make-up kwasten van ijzer en glas in goud - 10,2 x 11,4 cm - houder opbergorganiser voor pennen schoonheid cosmetica

Intirilife kwasthouder voor make-up kwasten van ijzer en glas

Voeg een vleugje elegantie toe aan je make-up ruimte met de Intirilife kwastenhouder voor make-up kwasten. Gemaakt van fijn ijzer en glas is deze houder niet alleen praktisch maar ook een echte blikvanger. Hij biedt stijlvolle opbergruimte voor je beautyspullen en houdt je make-up kwasten netjes georganiseerd en altijd bij de hand.

Het ontwerp van de Intirilife kwastenhouder is zorgvuldig uitgedacht voor een optimaal overzicht en gemakkelijke toegang tot je verschillende soorten kwasten. Ideaal voor elke cosmeticaliefhebber die belang hecht aan organisatie en esthetiek. Deze kwastenhouder is meer dan een eenvoudige organizer: hij staat symbool voor de combinatie van functionaliteit en verfijnd design.

Elke beautyliefhebber weet dat een efficiënte make-uproutine staat of valt met goed georganiseerde tools. De Intirilife penseelhouder voldoet moeiteloos aan deze eis. Het is niet alleen een onmisbaar element voor de dagelijkse make-up routine, maar ook een decoratief statement dat in geen enkele make-up ruimte mag ontbreken.


De Intirilife kwastenhouder van ijzer en glas is een elegante organizer die orde en stijl brengt op elke kaptafel en je make-up kwasten altijd bij de hand houdt.

Met deze houder van hoge kwaliteit heb je een opgeruimde opbergmogelijkheid voor je schoonheidsspullen die dankzij het elegante ontwerp ook dienst doet als decoratief stuk.

Het doordachte ontwerp van de Intirilife kwastenhouder zorgt ervoor dat alle soorten kwasten overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk zijn, perfect voor cosmeticaliefhebbers.

Deze organiser is meer dan alleen een kwasthouder: het is een uitdrukking van elegantie en orde die je make-uproutine elke dag gemakkelijker maakt.

Intirilife begrijpt de behoeften van beautyliefhebbers en heeft een penseelhouder gemaakt die functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp op meesterlijke wijze combineert.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758342194
  • Kleur: Goudkleurig
  • Afmeting (cm): 11x11x12 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten