Intirilife pas je fotoalbum aan in donkerblauw - 30.5 x 21.5 x 1.8 cm - spiraalgebonden fotoalbum met 80 zwarte pagina's

4668266
26.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife pas je fotoalbum aan in donkerblauw - 30.5 x 21.5 x 1.8 cm - spiraalgebonden fotoalbum met 80 zwarte pagina's
26.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met in totaal 80 pagina's (voor- en achterkant van elke pagina) biedt dit fotoalbum veel ruimte voor je creatieve ideeën en herinneringen.

De harde kaft en dikke kartonnen pagina's zorgen ervoor dat je fotoalbum stevig en duurzaam is om je herinneringen veilig te bewaren.

Door de spiraalbinding kun je de pagina's moeiteloos omslaan, zodat je gemakkelijk aan elk deel van je album kunt werken.

Met de meegeleverde kleurstiften op waterbasis, washi tapes, sjablonen en stickers heb je genoeg mogelijkheden om elke foto en pagina naar je eigen smaak aan te passen.

De stoffen strik om te sluiten geeft niet alleen een elegant tintje aan je DIY fotoalbum, maar houdt je herinneringen ook veilig op hun plaats.

Intirilife Doe-het-zelf fotoalbum met veel accessoires

Ontdek ons exclusieve fotoalbum met in totaal (40) 80 pagina's - zowel de voor- als achterkant van elke pagina kan worden ontworpen. Zo heb je genoeg ruimte om je creatieve ideeën en dierbare herinneringen vast te leggen.

De stabiliteit en duurzaamheid van dit fotoalbum worden gegarandeerd door de hoogwaardige harde kaft en de dikke kartonnen pagina's.

Door de slimme spiraalbinding kun je de pagina's moeiteloos omslaan, waardoor je op elk punt in je album kunt werken. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vasthouden van pagina's - alles ligt plat en overzichtelijk voor je.

Om je ontwerpmogelijkheden uit te breiden, hebben we een selectie creatieve accessoires toegevoegd. Inbegrepen zijn kleurstiften op waterbasis, washi tape, sjablonen voor sjablonen en een verscheidenheid aan stickers, waaronder hartjes en sterren. Zo kun je elke foto en pagina aanpassen aan je eigen smaak en een uniek fotoalbum maken.

De elegante stoffen strik die het fotoalbum sluit, voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar zorgt er ook voor dat je herinneringen veilig op hun plaats blijven. Dit DIY fotoalbum is niet alleen een bewaarplaats voor je ervaringen, maar ook een kunstwerk op zich.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758333260
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Karton
  • Afmeting (cm): 31x22x4 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten