Intirilife pampagras 30 stuks in wit - naturel droogbloem zacht duurzaam rietgras voor decoratie en diverse gelegenheden

4668608
20.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife pampagras 30 stuks in wit - naturel droogbloem zacht duurzaam rietgras voor decoratie en diverse gelegenheden
20.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dankzij het voorzichtige droogproces behoudt het pampagras zijn natuurlijke mooie uiterlijk en krijgt je kamer een nog mooiere uitstraling.

Pas de lengte en het uiterlijk van het pampagras aan je persoonlijke voorkeuren aan. Pampasgras is ook ideaal voor feestelijke locaties.

Pampasgras geeft je kamer een prachtige uitstraling. Of het nu gaat om een slaapkamer, woonkamer of eetkamer, ons pampagras is de ideale decoratie.

Het pampagras is ongeveer 45 cm hoog en is daarom geschikt om overal te decoreren. Het is natuurlijk en voorzichtig gedroogd.

Onderhoudsinstructies: De ideale luchtvochtigheid ligt tussen 40% en 60%. De ideale kamertemperatuur ligt tussen 5 en 30 ?.


Intirilife Pampasgras 30 stuks is de ideale decoratie.

 Verfraai de uitstraling van je kamer en leg nieuwe accenten. Het gedroogde en bijzonder zachte pampagras is een echte blikvanger.

Het pampagras is ideaal voor elke kamer en ontvouwt zich na het uitpakken vanzelf en ziet er heerlijk donzig uit.

Het pampagras is gedroogd en de ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 40% en 60%. De ideale kamertemperatuur ligt tussen de 5 en 30 graden.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758250765
  • Aantal stuks in verpakking: 30
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 45x10x5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 280.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten