Intirilife oversized sherpa hoodie blanket in zwart - 90 x 72 cm - zachte warme knuffel trui met capuchon en zak

4668594
30.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife oversized sherpa hoodie blanket in zwart - 90 x 72 cm - zachte warme knuffel trui met capuchon en zak
30.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife Oversized Sherpa Hoodie Blanket in Zwart - 90 x 72 cm - Zachte warme trui met capuchon en grote zak voor dames en heren

Intirilife oversized sherpa hoodie deken:

Intirilife nodigt je uit om gezelligheid naar een nieuw niveau te tillen met onze oversized moderne sherpa hoodie. Deze innovatieve hoodie combineert de warmte van een deken met het comfort van een sweatshirt en is ideaal voor volwassenen van alle maten, mannen en vrouwen. De trui met enorme zakken, uitgerust met een enorme zak aan de voorkant, biedt genoeg ruimte voor je mobiele telefoon, snacks of de afstandsbediening terwijl je het jezelf comfortabel maakt op de bank of op bed.

Het oversized ontwerp met lange mouwen en knielengte zorgt ervoor dat je helemaal comfortabel zit, of je nu leest, tv kijkt of gewoon ontspant. Deze hoodiedeken is gemaakt van superzacht flanel van hoge kwaliteit, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, en belooft je warm en knus te houden.

Het onderhoud van deze hoodiedeken is ongelooflijk eenvoudig. Hij kan in de wasmachine in koud water, en het beste van alles is dat hij niet gestreken of duur gereinigd hoeft te worden. De kwaliteit van het materiaal zorgt ervoor dat het niet pluist en dat de deken zacht blijft, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Of het nu een cadeau is voor een geliefde of een kleine traktatie voor jezelf, de Intirilife Sherpa Hoodie deken is meer dan een kledingstuk - het is een stukje levenskwaliteit. Ervaar zelf wat het betekent om jezelf te wikkelen in kwaliteit en comfort die je het leven van alledag doen vergeten.

Intirilife biedt ultiem comfort in huis met het oversized moderne Sherpa sweatshirt. Perfect voor volwassenen, mannen en vrouwen om lekker in weg te kruipen op de bank of in bed. Het perfecte accessoire voor tv- of spelletjesavonden.

Deze enorme hoody biedt niet alleen warmte, maar ook praktische elementen zoals een enorme voorzak voor mobiele telefoons, snacks, afstandsbedieningen of een kleine warmwaterkruik.

De capuchondeken heeft lange mouwen en een knielengte, ideaal voor gezellige avonden op de bank. Je gezellige tijd wordt nog aangenamer en ontspannender met dit draagbare wonder.

Onderhoudsvriendelijk en zeer goede kwaliteit: de pluizige deken kan in de wasmachine worden gewassen in koud water zonder dat strijken of duur schoonmaken nodig is - geen pluizen na het wassen en de vorm blijft behouden.

De Hoodie Blanket van Intirilife is een uitstekend cadeau voor iedereen die van gezelligheid houdt. Hij is superzacht van binnen en van buiten en staat garant voor behaaglijke warmte en comfort. Zowel binnen als buiten te gebruiken.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758341364
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 90x72 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten