Intirilife Opvouwbare Kruk 78x38x38 cm in ALASKA GREY - Bank Stoel met opbergruimte Opergdoos Kist Voetensteun Stof

4668683
32.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife Opvouwbare Kruk 78x38x38 cm in ALASKA GREY - Bank Stoel met opbergruimte Opergdoos Kist Voetensteun Stof
32.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

ONTWERP: Het moderne en individuele linnen stofontwerp aan de buitenkant en de zachte stof aan de binnenkant van deze praktische vouwkist/kruk zorgt ervoor dat hij er heel stijlvol uitziet en gegarandeerd een blikvanger is!

FUNCTIE: Deze mooie opbergbox zorgt er niet alleen voor dat de inhoud altijd veilig en netjes opgeborgen is, maar kan ook gebruikt worden als extra zitplaats, waardoor het een echt multifunctioneel product is. Dankzij het bijpassende deksel zijn je spullen ook beschermd tegen stof en vuil. Perfect om bijvoorbeeld boeken in op te bergen. kleding. schoenen. cd's tijdschriften. Kinderspeelgoed en nog veel meer.

KWALITEIT: Ondanks het zeer lichte en flexibele materiaal is de doos zeer stabiel en tegelijkertijd robuust en bestendig. Het hoogwaardige materiaal (karton, MDF-houtvezelplaten en linnen stof) is ook zeer slijtvast. Dit maakt de box tot een duurzaam, ruimtebesparend en smaakvol meubelstuk dat bij elke stijl past!

DIVERSEN: Gemakkelijk in elkaar te zetten dankzij het praktische vouwsysteem. Schoon te maken met een vochtige doek. Belastbaar tot 80 kg. De inhoud van de hierboven afgebeelde doos is NIET inbegrepen!




Opbergdoos voor krukje van stof in linnenlook en decoratief karton met deksel


Modern en individueel ontwerp met multifunctionaliteit. Deze mooie opbergdoos zorgt ervoor dat de inhoud altijd veilig en netjes opgeborgen is en biedt ook extra zitgelegenheid. Zo bespaar je niet alleen ruimte, maar kun je je gasten ook deze ongewone en indrukwekkende zitmogelijkheid bieden. Dankzij het bijpassende deksel zijn je spullen ook beschermd tegen stof en vuil. Houd je spullen goed opgeborgen en perfect georganiseerd met deze prachtige zitkubus!




Productkenmerken:

Materiaal: stevig decoratief karton + stof
Afmeting: 78 cm x 38 cm x 38 cm
Draagvermogen: tot 80 kg

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4251399310423
  • Stijl interieur: Modern
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Stof
  • Afmeting (cm): 38x78x38 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten