Intirilife Opvouwbare Kledingkast 170x58x28 cm in Bruin - Vouwkast met ritssluiting Campinggarderobe Steekkast Textiel

4662785
28.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife Opvouwbare Kledingkast 170x58x28 cm in Bruin - Vouwkast met ritssluiting Campinggarderobe Steekkast Textiel
28.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife opvouwbare kledingkast 170x58x28 cm

Intirilife presenteert een veelzijdige en praktische opvouwbare garderobekast die perfect in elk huis past en alles georganiseerd houdt. Deze kast met 9 legplanken is ideaal voor gebruik als schoenenrek. Dankzij het doordachte ontwerp kan de kast niet alleen veelzijdig worden gebruikt als schoenenrek, maar ook als kamerscherm of gereedschapsrek in de kelder, waardoor het een onmisbare hulp in het huishouden is.

Het in elkaar zetten van de kast is kinderspel en vereist helemaal geen gereedschap, dankzij een geavanceerd DIY plug-in rekkensysteem. Dit zorgt voor een snelle en ongecompliceerde montage en maakt de kast makkelijk te vervoeren. Ondanks het extreem lichte en zachte materiaal waarvan de kast is gemaakt, is hij extreem stabiel en robuust. Het gebruikte materiaal, een combinatie van hoogwaardige vliesstof en stalen buizen, garandeert een lange levensduur en duurzaamheid.

Voor het schoonmaken heb je alleen een vochtige doek nodig, wat het onderhoud van de kast bijzonder eenvoudig maakt. Let op: de inhoud van de hierboven afgebeelde kast is niet bij de levering inbegrepen.



DESIGN: Voor schoenen vanaf maat 40, er passen maar 2 paar per rij. Praktisch en ruimtebesparend opvouwbaar garderobesysteem dat zich dankzij het ontwerp aanpast aan elke kamer en organisatie brengt in elke chaos!

FUNCTIE: Dankzij de 9 legplanken is de kast bijzonder geschikt als schoenenrek. Maar deze kast is ook bijzonder praktisch als roomdivider of gereedschapsrek in de kelder!

MONTAGE: Zeer eenvoudig te monteren dankzij het ultramoderne doe-het-zelf insteekreksysteem. Gemakkelijk te vervoeren; snelle en ongecompliceerde montage. Met deze kast bespaar je geen tijd en ruimte!

KWALITEIT: Ondanks het extreem lichte en zachte materiaal is de plank extreem stabiel en robuust. Het hoogwaardige materiaal (vliesstof en stalen buizen) is slijtvast.

DIVERSEN: Om schoon te maken, gewoon afnemen met een vochtige doek. De inhoud van de hierboven afgebeelde kast wordt NIET meegeleverd!

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758341913
  • Materiaal frame: Textiel
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Textiel
  • Afmeting (cm): 58x28x9 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten