Intirilife Opvouwbare Garderobekast 120x30x110 cm in Grijs - Kledingkast met ritssluitin Campinggarderobe Textiel

4662745
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife Opvouwbare Garderobekast 120x30x110 cm in Grijs - Kledingkast met ritssluitin Campinggarderobe Textiel
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife inklapbare garderobekast 120x30x110 cm in ASH GREY - Met ritssluiting Linnenkast Schoenrek Dressoir met 12 vakken - Campinggarderobe Textielgarderobe

Intirilife opvouwbare kledingkast 120x30x110 cm

Ontdek de opvouwbare kledingkast van Intirilife, die met zijn royale afmetingen van 120x30x110 cm en twaalf legplanken een ideale opbergoplossing voor je huis biedt. Dit veelzijdige meubel dient niet alleen als schoenenrek of dressoir, maar ook als praktische kledingkast. De geïntegreerde ritssluiting beschermt je kleding en schoenen effectief tegen stof en maakt een gemakkelijke toegang mogelijk.

Dankzij het eenvoudige insteeksysteem is de kledingkast snel en eenvoudig in elkaar te zetten, waardoor het de perfecte metgezel is voor kampeertrips of als flexibele kledingkastoplossing. Het slijtvaste en eenvoudig te reinigen materiaal garandeert duurzaamheid en maakt de kledingkast tot een duurzame organisator in elke woonruimte.

Door het moderne ontwerp en de aantrekkelijke, neutrale kleurstelling past de Intirilife vouwkast naadloos in verschillende interieurstijlen. Het creëert een opgeruimde en stijlvolle sfeer waarin elk kledingstuk en paar schoenen zijn plaats heeft.


De Intirilife vouwkast van 120x30x110 cm is een echt ruimtewonder: met 12 opbergvakken biedt hij royale opbergruimte voor kleding, schoenen en accessoires, ideaal als flexibel dressoir of schoenenrek.

Deze multifunctionele stoffen garderobekast is uitgerust met een praktische ritssluiting die je textiel en schoenen beschermt tegen stof en die je gemakkelijk kunt openen en sluiten.

De textiellocker is eenvoudig te monteren dankzij het slimme insteeksysteem en is perfect voor op de camping, in tijdelijke woonsituaties of als permanente oplossing voor garderobebeheer thuis.

Het robuuste, onderhoudsvriendelijke materiaal van de kast belooft een lange levensduur en ongecompliceerde reiniging, zodat het een mooi figuur slaat in elke woonruimte.

Met zijn moderne ontwerp en neutrale kleurstelling past de kast harmonieus in verschillende woonstijlen en schept hij orde waar dat nodig is.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758341944
  • Materiaal frame: Textiel
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Textiel
  • Afmeting (cm): 116x30x115 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten