Intirilife opvouwbaar krukje 38 x 38 x 38 cm in wit - zitkubus met opbergruimte en deksel van stof in koord-look

4668680
26.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife opvouwbaar krukje 38 x 38 x 38 cm in wit - zitkubus met opbergruimte en deksel van stof in koord-look
26.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Intirilife zitkubus in ribfluweellook is niet alleen een comfortabele zitplaats, maar biedt met zijn afmetingen van 38 x 38 x 38 cm ook praktische opbergruimte onder het afneembare deksel.

Deze opvouwbare kruk is veelzijdig als voetensteun, extra bank of opbergbox en past harmonieus in elk ruimteconcept.

Het robuuste en toch zachte materiaal in een stijlvolle corduroy-look maakt van de zitkubus een echte blikvanger en tegelijkertijd een gezellig onderdeel van je inrichting.

De Intirilife kist kan in een handomdraai worden geopend en biedt een snelle en efficiënte oplossing voor plotseling benodigde opbergruimte of extra zitplaatsen.

Deze opvouwbare poef van Intirilife is de perfecte combinatie van functionaliteit en design die in geen enkel modern huishouden mag ontbreken - een echte allrounder voor woon- en slaapruimtes.

Intirilife opvouwbare kruk 38 x 38 x 38 cm

De opvouwbare poef van Intirilife is een echte allrounder voor elke woonruimte. In een moderne ribfluwelen look biedt deze zitkubus van 38 x 38 x 38 cm niet alleen een comfortabele zit, maar verbergt hij ook praktische opbergruimte onder zijn deksel. Hij is veelzijdig en kan worden gebruikt als voetensteun, opbergbox of als uitbreiding van de bestaande bank.

Het samenspel van design en functionaliteit komt tot uiting in de hoogwaardige afwerking van de zachte, robuuste stof, waardoor de kruk een decoratief en gezellig element in je interieur wordt. Indien nodig kan de kist snel en eenvoudig worden geopend, waardoor het de ideale oplossing is voor spontane opbergbehoeften of als extra zitmogelijkheid voor gasten.

De opvouwbare kruk van Intirilife is niet alleen een praktische maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk huishouden. Het combineert esthetiek met alledaags praktisch nut en is ontworpen om naadloos op te gaan in het bestaande interieurontwerp. Een onmisbaar accessoire dat orde en comfort in huis brengt.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758341340
  • Stijl interieur: Modern
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Karton
  • Afmeting (cm): 38x38x38 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten