Intirilife opbergmand organiser met handvat in beige - 41 x 31.5 x 21 cm - opgevouwen 41 x 33.5 x 5.5 cm

4669237
20.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife opbergmand organiser met handvat in beige - 41 x 31.5 x 21 cm - opgevouwen 41 x 33.5 x 5.5 cm
20.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife opbergmand organiser met handvat in beige - 41 x 31.5 x 21 cm - Opgevouwen 41 x 33.5 x 5.5 cm - Praktische opbergdoos voor planken als decoratie met deksel

Intirilife opbergmand met handvat:

De Intirilife opbergbox is de ideale combinatie van praktisch gebruik en stijlvol design. Met zijn afmetingen van 41 x 31,5 x 21 cm biedt hij voldoende opbergruimte voor alledaagse spullen en kan hij eenvoudig worden ingeklapt tot een compact formaat van 41 x 33,5 x 5,5 cm als hij niet wordt gebruikt om ruimte te besparen.

Deze organiser met zijn linnenlook ziet er geweldig uit op elke plank of opberger en past naadloos in een maritieme of Scandinavische woonstijl. Het is niet alleen een praktische opbergdoos, maar ook een decoratief element in moderne kleuren. De open stoffen doos is ideaal voor het opbergen van tijdschriften in de woonkamer, kleding in de slaapkamer of documenten op kantoor.

De katoenen handgrepen zijn niet alleen een stijlvol detail, maar ook een teken van kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn aanzienlijk steviger dan traditionele stoffen handgrepen en dragen bij aan de levensduur en stabiliteit van de mand. Robuust en toch flexibel, deze organiser combineert duurzaamheid met gebruiksgemak.

Of het nu als kastorganizer of als stijlvol woonaccessoire is, de opbergmand van Intirilife is een verrijking voor elk huishouden en brengt orde in huis zonder aan elegantie in te boeten.


Intirilife biedt je een praktische en stijlvolle opbergmand in linnenlook die ingeklapt slechts 41 x 33,5 x 5,5 cm meet en dus ruimtebesparend kan worden opgeborgen.

Met zijn moderne kleuren past de open stoffen box perfect in een maritieme of Scandinavische stijl, ideaal als decoratief element voor planken en opbergmeubels in de woonkamer en op kantoor. Past perfect bij elk interieurontwerp.

Of het nu gaat om tijdschriften in de woonkamer, kleding in de slaapkamer of documenten op kantoor - deze kastorganizer biedt topkwaliteit en een breed scala aan gebruiksmogelijkheden. Veel toepassingsmogelijkheden voor organisatie en overzicht.

Katoenen handvatten maken de mand robuust en duurzaam, ze zijn sterker dan conventionele stoffen handvatten en ondersteunen de levensduur en stabiliteit van de organiser.

Deze opvouwbare mand combineert functionaliteit met stijlvol design en biedt een robuuste, duurzame oplossing voor dagelijkse organisatie en opslag. In de kinderkamer als organizer voor luiers of in de badkamer voor handdoeken.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758341487
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 41x41x32x21 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 41.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten