Intirilife opbergboxen organizersysteem 6-delig voor laden gemaakt grijs twee 4-compartiment vier 16-compartiment boxen

4668619
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife opbergboxen organizersysteem 6-delig voor laden gemaakt grijs twee 4-compartiment vier 16-compartiment boxen
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife opbergboxen organizersysteem 6-delig voor laden gemaakt in grijs - Twee 4-compartiment boxen 33x26x11 / Vier 16-compartiment boxen 28,5x26x11 cm - Opvouwbare organizer voor ondergoed sokken

Intirilife opbergdozen organisatiesysteem 6-delig

De Intirilife opbergboxenset is de perfecte oplossing om je kledingkasten en lades netjes te houden. Deze set bestaat uit twee dozen met 4 vakken van 32x26x11 cm en vier dozen met 16 vakken van 28x26x11 cm elk, die speciaal zijn ontwikkeld om verschillende kledingstukken zoals ondergoed, sokken, sjaals of stropdassen zorgvuldig te ordenen.

Deze set, gemaakt van hoogwaardig non-woven stof en voorzien van zes stevige basisinzetten, zorgt niet alleen voor organisatie, maar ook voor langdurige vormvastheid en duurzaamheid. De snelle en eenvoudige montage dankzij de praktische ritssluitingen maakt de Intirilife organiserset tot een onmisbare hulp in elk huishouden.

Met zijn ruimtebesparende ontwerp past hij gemakkelijk in de meeste lades en kasten en biedt daarom een flexibele oplossing voor een breed scala aan opbergdoeleinden. Dankzij de verschillende afmetingen van de compartimenten kun je elk kledingstuk duidelijk scheiden en snel terugvinden. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een aangenaam opgeruimde sfeer in je woonruimte.

Met deze organizerset combineert Intirilife functionaliteit met stijl en biedt het je een efficiënte manier om de ruimte in je huis optimaal te benutten. Deze set is meer dan een eenvoudig opbergsysteem - het is een statement voor een georganiseerde en harmonieuze manier van leven.


Gemakkelijk organiseren: Intirilife biedt een set van twee dozen met 4 vakken (32x26x11 cm) en vier dozen met 16 vakken (28x26x11 cm) om kleding op maat te organiseren.

Veelzijdig en aanpasbaar: Met 6 basisinzetten en slijtvaste vliesstof is dit systeem ideaal voor het netjes opbergen van ondergoed, sokken, sjaals of stropdassen.

Eenvoudig en stabiel: De snelle montage met ritssluiting en de robuuste constructie zorgen voor maatvastheid en duurzaamheid - geschikt voor veel lades en garderobekasten.

Intuïtieve organisatie van het huishouden: een opbergsysteem dat indruk maakt door zijn flexibiliteit voor verschillende opbergdoeleinden in de organisatie van het huishouden.

Ruimtebesparend en efficiënt: Deze opbergdozen zijn niet alleen praktisch, maar besparen ook ruimte en zorgen ervoor dat verschillende kledingstukken netjes gescheiden kunnen worden.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340572
  • Luchtdicht: Ja
  • Aantal vakken: 6
  • Aantal stuks in verpakking: 6
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Fleece
  • Afmeting (cm): 33x26x11 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten