Intirilife opbergbox met deksel voor kinderen - 35,1 x 33,5 x 33,2 cm - motief paard box container voor speelgoed

4668622
23.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife opbergbox met deksel voor kinderen - 35,1 x 33,5 x 33,2 cm - motief paard box container voor speelgoed
23.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife opbergbox met deksel voor kinderen - 35,1 x 33,5 x 33,2 cm - motief paard - kubus box container voor speelgoed dekens kleding compatibel met Kallax planken

Intirilife opbergbox met deksel voor kinderen

Intirilife brengt orde en plezier in de kinderkamer met de betoverende opbergbox, die meteen in het oog springt met zijn vrolijke paardendesign. Deze praktische opbergbox van 35,1 x 33,5 x 33,2 cm biedt genoeg ruimte voor speelgoed, dekens en kleding en houdt de kinderkamer altijd opgeruimd. Hij past perfect bij de Kallax planken en kan ook overal in de kamer worden neergezet, waardoor het een veelzijdige helper is.

De box is gemaakt van duurzame materialen en is gemakkelijk schoon te maken, waardoor hij lang meegaat - ideaal voor de turbulente wereld van een kinderkamer. Een praktisch deksel beschermt de inhoud tegen stof en maakt het mogelijk om meerdere dozen veilig te stapelen. Hij is zo licht dat zelfs de allerkleinsten hem gemakkelijk kunnen verplaatsen.

Met de Intirilife opbergbox wordt opruimen kinderspel. Hij biedt niet alleen veel opbergruimte, maar past dankzij het aantrekkelijke ontwerp ook harmonieus in elke kamer. Een perfecte plek om de schatten van je kind veilig en stijlvol op te bergen.


Intirilife presenteert een betoverende kubusvormige opbergbox die met zijn afmetingen van 35,1 x 33,5 x 33,2 cm ideaal is voor speelgoed, dekens en kleding en moeiteloos te combineren is met een Kallax plank.

Met zijn kindvriendelijke ontwerp met een schattig paard en een praktisch deksel beschermt deze doos de inhoud tegen stof en is het een vrolijke blikvanger in de kinderkamer.

De robuuste maar lichte constructie van de box maakt het een onmisbare container die helpt om de kinderkamer georganiseerd te houden en die ook gemakkelijk te verplaatsen is.

De Intirilife box is gemaakt van slijtvaste materialen, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is en lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik.

Door de compatibiliteit met Kallax rekken dient deze box niet alleen als een vrijstaand opbergsysteem, maar kan hij ook worden geïntegreerd in bestaande meubelopstellingen, waardoor hij uiterst veelzijdig is.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758341418
  • Luchtdicht: Ja
  • Aantal vakken: 1
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Kleur: Beige
  • Afmeting (cm): 33x35x34x33 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 33.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten