Intirilife massagebal set van 3 fascieballen in paars - rood - blauw puistbal - 9 / 7,5 / 6 cm

4671141
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife massagebal set van 3 fascieballen in paars - rood - blauw puistbal - 9 / 7,5 / 6 cm
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife massagebal set van 3 fascieballen in paars - rood - blauw puistbal - 9 / 7,5 / 6 cm - egelbal voor zelfmassage massagebal voor rug benen voeten reflexzones stekelige bal

Intirilife massagebal set van 3

Intirilife biedt een unieke egelbalset die is ontworpen als massagebal en puistjesbal voor een effectieve en gerichte lichaamsverzorging. De set bevat drie ballen in verschillende kleuren en maten: Een 6 cm bal in lichtblauw, een 7,5 cm bal in rood en een 9 cm bal in paars. Deze verschillende maten zijn ideaal voor het aanpakken van verschillende delen van het lichaam.

De ballen bieden een geleidelijke stevigheid van hard tot medium hard, zodat je de intensiteit van je massage kunt aanpassen aan je individuele behoeften. De speciale noppenstructuur van de ballen is ideaal voor het stimuleren van de bloedsomloop en het verlichten van spierspanning. Deze massage- en noppenballen zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor reflexologie, fysiotherapie of stressverlichting.

Deze egelballen van Intirilife zijn gemaakt van robuust materiaal en garanderen duurzaamheid en een constant hoge massagekwaliteit. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en ideaal voor regelmatig gebruik. Met deze set van Intirilife krijg je een praktische en effectieve manier om je fysieke welzijn te vergroten en spierspanning effectief te behandelen.


Een set massageballen bestaande uit egelballen in drie maten: 6 cm in lichtblauw (hard) voor intensieve triggerpointtraining, 7,5 cm in rood (medium hard) voor gerichte fascia massage en 9 cm in paars (medium hard) voor toepassingen op grote oppervlakken.

Speciaal ontwikkeld voor sporters en fysiotherapeuten: Deze egelballen bieden verschillende niveaus van stevigheid om spieren te ontspannen, de bloedsomloop te bevorderen en blessures te voorkomen.

Elke bal in deze set is strategisch ontworpen voor verschillende toepassingsgebieden - de kleinste bal bereikt diepe weefsellagen, terwijl de grootste bal zachte ontspanning biedt.

Ideaal voor uitgebreid lichaamswerk: de egelballen van Intirilife ondersteunen actieve regeneratie, bevorderen de gezondheid van de fascia en vormen een professionele aanvulling op elke ontspanningsroutine.

Deze robuuste en gemakkelijk te onderhouden egelballen zijn perfect voor gebruik thuis of op kantoor, bieden duurzame kwaliteit en zijn een must-have voor iedereen die waarde hecht aan persoonlijke hygiëne.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758362246
  • Materiaal: Kunststof
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 175.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten